putem šverca duvana
od 37.5 EUR

Rafting, Biciklizam, Sup Boarding i planinarenje – Neretva i Boračko jezero – by Aktivni Odmor by Aktivni Odmor 28.02.2021 - 31.12.2022. (672 dana)

U prilici smo da Vam ponudimo vaučere za RAFTING NERETVOM, BRDSKO BICIKLISTIČKU TURU “PUTEM ŠVERCA DUVANA” (48 km), PLANINARSKU TURU “PUTEM ŠVERCA DUVANA” (15km) I SUP BOARDING NA BORAČKOM JEZERU  za sezonu 2021. pod neverovatno povoljnim uslovima, sa 50 % popusta u odnosu na standardne cene.

Datum trajanja ture se odnosti na period u kom možete da iskoristite vaučere po datoj ceni ukoliko ih kupite do 28.02.2021.!

Vaučeri se plaćaju odmah, a koriste kad god poželite tokom sezone 2021. ili 2022. Nekoliko dana pred dolazak, bukirate smeštaj i odlučite se koji program ćete koristiti.

CENOVNIK:  

CENA VAUČERA ZA SVAKU AKTIVNOST JE ISTA.

37, 50 EUR/ osobi ili 39 EUR za pravna lica, za plaćanje preko računa.
RAFTING: cena podrazumeva 1 prenoćište, rafting, 1 ručak, dva doručka, jedna večeru, kao i transfer kombijem do mesta odakle počinje rafting. U cenu je uključena i kompletna oprema.


BICIKLIZAM: 
cena podrazumeva 1 prenoćište, najam bicikla, 1 ručak, dva doručka, jedna večeru, kao i transfer kombijem sa završne tačke do smeštaja. Za grupe 8 + osoba, u okviru cene, obezbeđen je i vodič. Grupe manje od osam ljudi, mogu se priključiti nekim drugim grupama i ostvariti pravo na vodiča.(u prepisci sa ovlašćenim licem kluba).


PLANINARENJE: 
cena podrazumeva 1 prenoćište, 1 ručak, dva doručka, jedna večeru, kao i transfer kombijem sa završne tačke do smeštaja. Za grupe 8 + osoba, u okviru cene, obezbeđen je i vodič. Grupe manje od osam ljudi, mogu se priključiti nekim drugim grupama i ostvariti pravo na vodiča.(u prepisci sa ovlašćenim licem kluba).


SUPBOARDING: 
cena podrazumeva 1 prenoćište, 1 ručak, dva doručka, jedna večeru, najam daske u periodu između doručka i ručka. Za grupe 8 + osoba, u okviru cene, obezbeđena je i kratka obuka. Grupe manje od osam ljudi, mogu se priključiti nekim drugim grupama i ostvariti pravo na obuku.(u prepisci sa ovlašćenim licem kluba)

Ukoliko želite da probate više programa uzimate veći broj vaučera.
RAFTING + PLANINARENJE = 37,5 + 37,5 EUR
RAFTING + BICIKLIZAM = 37,5 + 37,5 EUR
RAFTING + SUP BOARDING = 37,5 + 37,5 EUR

PLANINARENJE + BICIKLIZAM = 37,5 + 37,5 EUR
PLANINARENJE + SUP BOARDING = 37,5 + 37,5 EUR

BICIKLIZAM + SUP BOARDING = 37,5 + 37,5 EUR

DOPLATA ZA PUN PANSION BEZ AKTIVNOSTI, SA PRENOĆIŠTEM U SMEŠTAJU = 20 EUR

CENE VAŽE UKOLIKO SE UPLATA IZVRŠI NAJKASNIJE DO 28.2. 2021.

UPLATA JE DIREKTNO NA RAČUN RAFTING KLUBA. PO IZVRŠENOJ UPLATI, DOBIJAJU SE VAUČERI KOJI GLASE NA IME I PREZIME ILI FIRMU KOJA UPLAĆUJE.

RAFTING KLUB, KAO I NJEN ZASTUPNIK NE BAVE SE ORGANIZACIJOM PREVOZA, KAO I DRUGIH TURISTIČKIH USLUGA.

Po uplati potrebno je da nam dostavite sledeće podatke:

Ime i prezime nosioca vaučera:
Broj vaučera:
e – mail:
kontakt tel:
broj lk ili pasoša:

★SMEŠTAJ:

POSTOJE 2 OPCIJE: NA NERETVI ILI BORAČKOM JEZERU

  • Smeštaj je grupni( 4 ili 8 kreveta – hostel standard ili ,uz malu doplatu, dvokrevetne sobe ili app).
  • Uplatu je neophodno izvršiti najkasnije do 28.FEBRUARA radi ostvarivanja pomenutog popusta.
  • Vaučeri se mogu iskoristiti u toku čitave sezone 2021(maj – oktobar), uz prethodnu najavu od nekoliko dana. Neiskorišteni vaučeri prenose se na sezonu 2022.

 

Skriveni dragulj doline Neretve je smešten nadomak Konjica. Reč je o selu Džajići. Selo iako malo, obiluje sadržajem te neverovatnom istorijom i pričama koje svedoče toj istoriji. Naš objekat je smešten na samoj obali reke Neretve. Ovaj ambijent nudi i smeštaj sa punim pansionom u našem hostelu. Sve sobe su građene od prirodnih materijala kako ne bi odudarali od prirodnog okruženja.

Restoran je uređen u starinskom stilu, poslužuju se lokalni specijaliteti i izbor domaćih vina. Švedski sto za doručak, dostupan je svakog dana. U sklopu objekta nalaze se fudbalskoi košarkaško igralište. Na raspolaganju je i besplatan parking u okviru objekta. Pored navedenog naš objekat u svom sklopu sadrži suvenirnicu bogatog sadržaja. Okruženje ovog bisera na reci Neretvi, krase i 12 vrhova planine Prenj, sa visinama većim od 2000 m pogodnim za pešačenje i brdski bicikliza. Ture su nazvane “Put šverca duvana“ koji ima dugu tradiciju i datira još iz vremena Austro-Ugarske monarhije.

Ukoliko ste željni avanture, adrenalina, onda je rafting kanjonom Neretve idealno mesto za Vas. Možete uživati u 18 km dugom spustu sa pratećom opremom i obučenim skiperima sa IRF licencom. Udaljenost našeg objekta je 6 km od grada Konjica, a 15 km od prelepog Boračkog jezera.

Boračko jezero jedan je od prirodnih bisera Hercegovine, koji lepotom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Put iz Konjica vodi krivudavom cestom, a prije nego se spustite do jezera, preporuka je da zastanete na vidikovcu i uživate u prekrasnom pogledu na jezero i okolna brda. Okruženo strmim i šumovitim visovima Crne gore i Tranjine, ovo jezero je omiljeno izletište građana Sarajeva, Konjica i Mostara, ali i turista sa svih kontinenata.

Nalazi se na severoistočnoj strani planine Prenj, na nadmorskoj visini od 405 m.  Oblika je elipse, dugačko 786, široko 502 i dubine do 14 metara. Spada u jedno od najljepših prirodnih jezera u BiH.

U njega utiče  Borački  potok,  a  otiče  rečica  Šištica koja pravi vodopad visok preko 30 metara.  Okolicu krase  gusti  kompleksi četinarske  i  listopadne  šume.

★RAFTING:

Traje 5 sati, uz nekoliko pauza. Za rafting je obezbeđena kopletna bezbednosna oprema. U cenu je uključen i transfer do polazne tačke, a povratak je direktno čamcem do kampa. Deca od 8 godina mogu samostalno da učestvuju u raftingu, a u mlađem uzrastu samo uz pratnju roditelja.

★BICIKLIZAM

Putem šverca duvana –  brdska ciklo tura dužine 48 km/makadam i asfalt/
Boračko jezero – Mostar
Brdsko biciklistička tura sa Boračkog jezera makadamsko-asfaltnim putem do planine Ruište (pauza za ručak). Tokom vožnje pruža se prelep pogled na Boračko jezero, a takođe se mogu posetiti i nekropole stećaka koje datiraju iz 15 veka. Nastavak vožnje desnom stranom reke Neretve do grada Mostara i dolazak ispod Starog mosta. Ovu brdsko biciklističku turu magazin National Geographic je uvrstio u top 10 destinacija u Evropi koje treba posetiti i doživjeti. Trajanje ove ture je oko 5 sati, što zavisi od tempa vožnje. Završetak je u Mostaru, na Starom mostu. Nakon toga kratak obilazak grada. Po završetku, transfer kombijem do smeštaja.

PLANINARENJE:

Putem šverca duvana, Boračko jezero, Hercegovina – planinarska tura duga 15 km. Polazna tačka Džajići 300 mnv, a završna tačka Borci 850 mnv. U povratku obezbeđen transfer kombijem do smeštaja.
Natovareni teškim ruksacima, šverceri duvana kretali su na put preko planina s velikom zebnjom, ne znajući da li će teret koji nose preneti do željenog cilja. Bila je to svojevrsna avantura u kojoj se lako gubio život. Šverceri duvana bili su glavna vest u crnim hronikama novina.
Kako da se pripremite za planinarenje, bacite pogled ovde.

SUP BOARDING:


Najam daske u periodu od posle doručka do ručka. Za grupe od 8 plus ljudi obezbeđena je obuka. Za individualne polaznike, naplaćuje se po simboličnoj ceni.

★INFO I REZERVACIJE:

www.aktivniodmor.net

Siniša Račić

BROJ TELEFONA: +381 60 44 97 111

 

 

 

Tagovi: aktivni odmor, active holiday, avantura, avanture, beg iz grada, biciklizam, planinarenje, bih, boračko jezero, nererva, rafting

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: