kajak avnatura dunav veslanje no fat no stress beogradska amazonija
2.500 RSD

Beogradski Amazon kajak avantura by No Fat No Stress 08.10.2022. (jednodnevna)

Beogradsku Amazon kajak avanturu je teško opisati rečima, jednostavno ga treba doživeti, nećete mi poverovati ako vam kažem da se nalazi u Beogradu, mnogi nisu verovali da tako nešto ima u tako velikom gradu.

Druzimo se u dva termina od 8 i 14 casova.

Beogradski Amazon kajak avantura

Beogradski Amazon su kanali reke Dunav koji su puni raznog biljnog i životinjskog sveta, pravi raj za oči, pogotovo ljubitelje prirode i zdravog života.
Naša avantura počinje ispred našeg kluba u Zemunu prelepom delu Beograda. Uzimamo opremu sigurnosni prsluk, veslo, kajak i spremamo se za polazak. Odlazimo do mesta polaska , pre polaska učimo vas kako se vesla i upravlja kajakom tako da vam iskustvo nije potrebno, sve ćete naučiti kod nas.
Krećemo sa veslanjem , celim tokom se ide Dunavom, na pola puta ulazimo u kanale koji podsećaju kao da smo u Amazonu, slikamo se uživamo u živopisnom biljnom i životinjskom svetu.
Za ovu trening avanturu se treba obući sportski u skladu sa vremenom, nakon zakazivanja kajak treninga dobićete detaljne instrukcije kako se obući za taj dan. Treba znati da je ovo sport na vodi i da se često pokvasimo tako da treba poneti i rezervnu garderobu. Trajanje svake avanture je od 2-3 sata zavisno od vaših želja i fizičke spreme.

Galerija – Amazon kajak avantura

  • Kajaci su plastični sit in kajaci, stabilni su.
  • Trening se održava subotom i nedeljom u 10h .
  • Napomena, u toku letnjeg perioda kada nivo Dunava opadne u ovaj kanal ne može da se uđe, tako da je najbolji period od marta do kraja juna i u jesenjem periodu.
Moguć je dogovor za svaku turu dan unapred, od kraja januara pa sve dok su za to pogodni uslovi.

CENA: 2.500 din

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: