Belocrkvanska jezera

Kamping odmorište „Belocrkvanska jezera“ nalazi se na Glavnom jezeru, na samom ulazu u Belu Crkvu, sa desne strane iz pravca Beograda, 100 km istočno od njega, regionalnim putem Beograd–Pančevo–Kovin–Bela Crkva (134). Granični prelaz sa Rumunijom „Kaluđerovo“ nalazi se na 10 km, Vršac na 35 km a Zrenjanin na 120 km.

Ukupan kapacitet kampa je 60 kamping parcela, poseduje 2 sanitarna bloka, prodavnicu, kafe bar, restoran.

Zelena oaza stoletne šume, plaža sa atrijumom za organizovanje kulturnih i zabavnih sadržaja, kao i mnoštvo sportsko-rekreativnih sadržaja (šetalište, teren za košarku, odbojku i mali fudbal, iznajmljivanje pedolina za vožnju po jezeru) odlike su ovog kampa. Takođe, nedaleko od kampa postoji niz drugih sportskih sadržaja: tereni za fudbal i odbojku na pesku, stoni tenis, teretana, škola plivanja i jedrenja, veslačke i trim staze.

Blizina Vršca, starog utvrđenja Ram, Golubačke tvrđave i Nacionalnog parka „Đerdap“ predstavlja mogućnost za organizovanje raznih izleta.

Stoletno drveće, koje pravi prijatnu hladovinu, šetalište i jezero bajkovitog izgleda privlačni su za kampere različite dobi, pecaroše, rekreativce, omladinu željnu zabave, kao i goste iz susedne Rumunije i drugih evropskih zemalja koji vole prirodu i da obilaze i istražuju lepe predele. To im je naročito interesatno zbog blizine Dunava, kao i Deliblatske peščare (12 km), koji su kao staništa raznovrsnog biljnog i životinjskog sveta poznati već određenoj populaciji turista.

Kontakt osoba: Đurković Ljiljana

 

Website:

 

Latituda

44.89325

Longituda

21.406

Adresa

Jezerska bb, Glavno jezero, 26340 Bela Crkva

Broj telefona

+381132853486

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: