kajak avnatura dunav veslanje no fat no stress beogradska amazonija

Beogradski Amazon kajak avantura – vikendima u Beogradu od marta 2021

Ovaj avanturistički trening je teško opisati rečima, jednostavno ga treba doživeti, nećete mi poverovati ako vam kažem da se nalazi u Beogradu, mnogi nisu verovali da tako nešto ima u tako velikom gradu.

Beogradski Amazon

Beogradski Amazon su kanali reke Dunav koji su puni raznog biljnog i životinjskog sveta, pravi raj za oči, pogotovo ljubitelje prirode i zdravog života.
Naša avantura počinje ispred našeg kluba u Zemunu prelepom delu Beograda. Uzimamo opremu sigurnosni prsluk, veslo, kajak i spremamo se za polazak. Odlazimo do mesta polaska , pre polaska učimo vas kako se vesla i upravlja kajakom tako da vam iskustvo nije potrebno, sve ćete naučiti kod nas.
Krećemo sa veslanjem , celim tokom se ide Dunavom, na pola puta ulazimo u kanale koji podsećaju kao da smo u Amazonu, slikamo se uživamo u živopisnom biljnom i životinjskom svetu.
Za ovu trening avanturu se treba obući sportski u skladu sa vremenom, nakon zakazivanja kajak treninga dobićete detaljne instrukcije kako se obući za taj dan. Treba znati da je ovo sport na vodi i da se često pokvasimo tako da treba poneti i rezervnu garderobu. Trajanje svake avanture je od 2-3 sata zavisno od vaših želja i fizičke spreme.

Galerija

  • Kajaci su plastični sit in kajaci, stabilni su.
  • Trening se održava subotom i nedeljom u 10h .
  • Napomena, u toku letnjeg perioda kada nivo Dunava opadne u ovaj kanal ne može da se uđe, tako da je najbolji period od marta do kraja juna i u jesenjem periodu.

INFO I REZERVACIJA:

Moguć je dogovor za svaku turu dan unapred, od kraja januara pa sve dok su za to pogodni uslovi.

Turu možete rezervisati direktno kod vodiča:

+381 (0)62/771182

Danijel Djordjevic

 

 

 

Tagovi: #avantura #veslanje #beogradska amazonija #beljarica #dunav #kajak #nofatnostress

Tagovi: #, #, #, #