Beogradski mostovi kajak tura
1.500 RSD

Beogradski mostovi kajak tura by Kayak Green Vision 29.10.2022. (jednodnevna)

Kajak avantura u Beogradu zvuči kao super cool ideja, ali kako da pronađem tako nešto u ovom gradu? Ko bi me obučio da vozim kajak?

Sve to imate na jednom mestu kod nas u klubu. Sagledajte Beograd iz neke potpuno druge perspektive i na totalno drugačiji način. Napravite turu prolazeći beogradske mostove, dođite do Kalemegdana i iz naših udobnih kajaka uživajte u tihom pogledu na Kalemegdan.

Tura počinje u subotu, u 11h.

Pustolovine kajakom su zamišljene za sve vas koji biste želeli da probate nešto novo kao i za sve ljubitelje prirode, reka i sve one koji bi želeli da dožive Beograd na jedan potpuno drugačiji nacin.

Šta ako nisam nikad pre ovoga vozio kajak?

Prethodno iskustvo nije neophodno, kajaci su stabilni i sigurni, mogu ih voziti osobe svih uzrasta. Pre same ture vaš vodič, inače licencirani trener će vam održati kratku obuku i pokazati osnovne korake da možete u potpunosti uživati u razgledanju. Budite dovoljno voljni i spremni da priuštite sebi jednu novu avanturu.

Cena: 1500rsd

Sve detalje o ovoj avanturi, možete pročitati na našem blogu.

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: