gorštak boot camp
Na upit

BOOT CAMP GORŠTAK – Fitness, Avantura, Strečing, Edukacija, Relaksacija by Gorštak 14.06.2021 - 20.06.2021. (7 dana)

BOOT CAMP je program koji u poslednjih nekoliko godina doživljava pravi bum. To je bazični vojni trening za razvoj snage, brzine, koordinacije, izdržljivosti, balansa i fleksibilnosti. Kroz vežbe sa različitim rekvizitima i elementima animal flow-a (gde se koristi sopstveno telo kao opterećenje), osetite vrednost sopstvene snage!

DNEVNI PROGRAM 7 DANA KAMPA:

Satnica dnevnih aktivnosti:

05.45 – 06.00 Buđenje

06.00 – 07.00 Jutarnje vežbe

07.30 – 08.30 Doručak

09.00 – 13.00 Aktivnosti u vodi

14.00 – 16.00 Ručak i odmor

16.00 – 19.00 Poslepodnevne aktivnosti

19.00 – 20.00 Večera

21.00 – 23.00 Večernji program

AKTIVNOSTI KAMPA

 • Trčanje
 • Vežbe snage
 • Istezanje
 • Vojne vežbe i poligoni
 • Igre bez granica
 • Box i Kick box

VEČERNJI PROGRAM

Eksta posebna avantura koju ćemo organizovati u prepodnevnim satima je obilazak ostrva po stenama divljih obala. Avantura traje 4-5 h veoma je interesantna. Avantura sa preprekama!

Lokacija: Ostrvo Amuljani

Naš kamp je u Grčkoj, malo ostrvo Amuljani koje se nalazi u predvorju Svete Gore. Tako da sam boravak u blizini najvećeg molitvenog hrama na svetu, možemo da kažemo i mesta moći utiče na nas u pozitivnom smislu.  Prožimajući se sa energijom Svete Gore dobijamo jaču energiju.

Kamp Alikes izlazi na plažu Alikes, najlepšu plažu na ostrvu. Malo ostrvo, velika lepota!

Peščane plaže, čisto i toplo more, potpuni mir, intimni zalivi, pogled na Svetu Goru, ljubazni domaćini, pristupačne cene, kratka vožnja feribotom, mnoštvo galebova, nedirnuta priroda… Pored toga što su mirne, noći na ostrvu su i prilično prijatne kad je reč o temperaturi. Nakon dnevnih 35-36 stepeni, čim sunce zađe, temperatura se spušta na 23-24 stepena.

Šta nam je potrebno za boot camp?

 • Pasoš
 • Članarina za 2021. godinu.
 • Putno osiguranje
 • Osiguranje za dane boravka u kampu, i na sportskim aktivnostima.
 • Prijavni list popunjen – prijavni list dobijate prilikom prijave za kamp

Ako je ovo vaša prva avantura, planinarenje i niste sigurni šta vas čeka, kakva oprema vam treba i kako da se pripremite, dozvolite da vam zagolicamo maštu.

 

NAPOMENA:

Kako se situacija odvija problema neće biti za one koji se vakcinišu, a oni koji se ne vakcinišu radiće test tako da zabrane ulaska u Grčku neće biti.

Broj mesta ogranicen na 20 ucesnika.

 

Tagovi: grčka, avantura, avanture, pesacenje, planinarenje, izlet, odmor, gorstak,aktivni odmor, fitness, avantura, strečing, edukacija, druženje, delaksacija, box, kick box

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: