bushido ocr
3.200 RSD

Bushido OCR Business Challenge 2022 by Bushido Challenge 21.05.2022. (jednodnevna)

Pozivamo Vas da učestvujete u “Bushido OCR Business Challenge 2022” — tim bilding trci sa preprekama koja će biti održana 21.maja 2022. godine u Šapcu.

Ova trka okuplja zaposlene iz svih kompanija na teritoriji Srbije i fokusirana je na jačanje timskog duha i stvaranje nove dimenzije u kojoj kompanije i njihovi zaposleni mogu da pokažu svoje veštine i snalažljivost u borbi za zajednički cilj.

🏅Opis trke

Učesnici će rešavati 25 zadataka na stazi dužine 3km. Zadaci su tako osmišljeni da učesnicima/kolegama daju mogućnost da se kombinuju, podele i rešavaju zadatke za koje su fizički najspremniji.

Ovaj izazov je podeljen u 2 dela:

👫Ekipni – ako se iz iste kompanije prijavi 4 ili više zaposlenih

🚶Individualni – ako se iz iste kompanije prijavi do 1-3 zaposlenih.

Kategorije se odvojeno boduju, a najbolje iz obe kategorije očekuju vredne nagrade!

🍾AFTER Party

Za nas je svaki učesnik pobednik, a pobeda se slavi uz nagrade, žurku i druženje sa kolegama. Nakon trke očekuje vas AFTER WORK & RUN žurka, koja uključuje večeru i piće za sve učesnike. Ulaz za žurku je besplatan i za kolege koje nisu trčale.

🏆Šta je sve uključeno u cenu?

Svaki takmičar dobija startni paket koji uključuje startni broj sa čipom, sportsku majicu sa logotipom trke, učesničku medalju na cilju, osveženje na stazi i posle trke, “After party” ulaznicu za žurku nakon trke, medicinsku negu tokom trajanja celog događaja, diplomu sa rezultatom, i jedan super dan sa kolegama koji novac ne može da plati!

📝5 razloga da baš vaša kompanija učestvuje u ovom izazovu:

Jačanje timskog duha među zaposlenima
Jačanje motivacije za uspeh i pobedu
Uspostavljanje novi poslovnih i privatnih kontakata
Unapređenje sveukupnog zdravlja zaposlenih
Svaki učesnik dobija startni paket

INFO I REZERVACIJE:

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Budite deo najzabavnijeg tim bilding događaja u Srbiji!

Srdačno,

Team Bushido OCR Business Challenge 2022

 

 

Tagovi: bushido ocr business challenge, 2022, srbija, obtacle, trka, race, avantura, učesnik, oprema, zdravlje, druzenje, timski duh

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: