Camping ZIP – Kremna

Kamping odmorište Camping ZIP prostire se na oko 1 ha površine i smešten je u selu Kremna na udaljenosti od Užica 40 km (magistralni put Užice – Sarajevo) u podnožju planina Tare i Zlatibora.

Kamp je opremljen po svim evropskim standardnima poseduje 29 mesta za kamp kućice, motor home (komplet priključci – struja,voda), veliki broj mesta za šatore, letnjikovac za druženje, zatvorenu trpezariju sa dnevnim boravkom, 2 kompetne kuhinje za pripremu hrane, moderne toalete kako muške i ženske tako i za bebe i invalide.

U sklopu kampa funkcionišu i 4 apartmana sa oko 16 ležajeva, komletno opremljeni.

Gostima su na raspolaganju igralište za košarku, tenis, odbojku, mali fudbal kao i dečije igralište (tobogani, klackalice, ljuljaške), muzika na razglasu. Obezbedjen je i Wi-Fi internet.

Turističke atrakcije ove oblasti su kompleks „Kremansko proročanstvo“, Šarganska osmica – pruga uskog koloseka i „Drvengrad“ u Mokroj Gori , „Kamengrad“ Višegrad, Nacionalni Park Tara, jezera Zaovine i Perućac, kanjon reke Uvca i Drine, Stopića pećina, muzej staro selo Sirogojno, vodopad u Gostilju, manastiri Mileševa i Rača kao i naša najpoznatija i najposećinija planina Zlatibor.

Moguća je organizacija svih vrsta izleta u okolini na navedene destinacije kao i vožnja „čarobnim turističkim prstenom“ Mokra Gora – Višegrad – kanjon reke Drine. Ovde će iskreni ljubitelji prirode uživati u idiličnom ambijentu u uslovima koje sami odaberu pod šatorom ili u kamp kućicama.

 

Website:

www.camping-zip.com

 

Latituda

43.849972

Longituda

19.582333

Adresa

Selo Kremna bb, 31342 Kremna, Užice

Broj telefona

+381 65 3 808 630

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: