divčibare nova godina
13.000 RSD

DIVČIBARE – Maljen | NOVA GODINA 2023. | pun pansion 4 dana / 3 noći by Srbija za mlade 31.12.2022 - 03.01.2023. (4 dana)

DIVČIBARE – Maljen | NOVA GODINA 2023. | pun pansion 4 dana / 3 noći – Iskoristite slobodno vreme za praznike i upoznajte prirodu Divčibara, uživajte u skijanju, pešačkim stazama i bacite pogled sa nestvarnih vidikovaca ove prelepe gore Maljen. Prepustite se čarima planine i napunite se pozitivnom energijom na prelasku iz stare u Novu godinu 🙂

Divčibare predstavlja kombinaciju čistog, planinskog vazduha i lekovitih banjskih svojstava, pravo mesto za zimske sportove i uživanje u prirodi.

Nova ski staza se nalazi na severnoj strani Crnog vrha. Dužina staze je 850 metara. Visinska razlika između vrha i podnožja staze iznosi oko 180 metara. Poseduje dvosednu žičaru kapaciteta 1.200 skijaša na sat. Izlazna stanica žičare nalazi se na nadmorskoj visini od 1091 metar. Radno vreme žičare je od 9 do 16 časova. Staza je srednje težine, ubraja se u grupu ski staza crvene kategorije i odgovara veštijim skijašima.

Stara ski staza je oko 800 m dužine, poseduje ski lift, plave je kategorije i odgovara početnicima u skijanju.

Ukoliko ste ljubitelji zimskih čarolija kao i mi, pridružite nam se 🙂

Za sve one koji ne skijaju spremili smo pešačke ture.

PLAN I PROGRAM:

31.12.2022. Polazak iz Beograda u jutarnjim časovima u 8.45. Dolazak na Divčibare oko 11.30, smeštaj u sobe. Slobodno vreme za odmor.  Ručak. Za skijaše opcija skijanja, a sve koji žele da nauče postoji i opcija škole skijanja. Druga opcija je pešačka tura do vrha Golubac i divčibarskog zamka, izlazak na vidikovac i spuštanje do crkve i centra Divčibara. Organizovan Doček Nove 2023. Noćenje.

01.01.2022. Doručak. Za skijaše opcija skijanja, a sve koji žele da nauče postoji i opcija škole skijanja. Druga opcija je pešačka tura do Ljutog krša, Stražara i izlazak na Kraljev sto i spuštanje do vodopada Skakalo, povratak na smeštaj. Žurka. Noćenje.

02.01.2023. Doručak.  Za skijaše opcija skijanja, a sve koji žele da nauče postoji i opcija škole skijanja. Druga opcija je pešačka tura na kojoj se stazom kroz četinarsku šumu spuštamo do sela Skakavci i etno restorana u Ražani. Povratak busom do smeštaja. Večera i slobodno vreme. Noćenje.

03.01.2023. Doručak. Za skijaše opcija skijanja, a sve koji žele da nauče postoji i opcija škole skijanja.  Pešačka tura do vrha Velika Pleća i Crnog vrha, spuštanje do skijališta. Oko 16/17 časova polazak nazad busom za Beograd.
Dolazak u Beograd u večernjim časovima.

KOME JE NAMENJEN PROGRAM:

– parovima
– ekipama
– ljubiteljima prirode
– avanturistima
– skijašima
– ljubiteljima ove, po mnogima najlepše planine u Srbiji

HIT CENA: 13.000 din. 

U cenu uračunato: 

– tri noćenja u višekrevetnim sobama u odmaralištu Stevan Filipović
– autobuski prevoz po programu
– tri puna pansiona – 9 obroka (dorčak, ručak i večera)
– oragnaizovani doček i repriza dočeka u restoranu smeštaja
– pešačke ture
– troškovi organizacije i vođenja programa

U cenu nije uračunato:

– doplata za smeštaj u sobama sa manjim brojem ležaja 1000-2000 din. (po osobi)
– redovna godišnja članarina SZM 500 din.
– boravišna taksa i osiguranje po ceni od 173 din. po noćenju
– doplata za polazak iz Novog Sada 1500 din.
– piće na žurkama
– individualni troškovi članova

► Nakon prijave rezervacija važi 48h. Do isteka rezervacije uplatiti u celosti ili najmanje 50% od ukupne cene.

► Članarina je obavezna i važi 12 meseci od datuma uplate.

► Umanjenje za sopstveni prevoz je 1000 din. po osobi

► Svi prijavljeni za sopstveni prevoz idu svojim prevozom i na izlete.

NAČIN PLAĆANJA:

50% prilikom rezervacije, ostatak do 5 dana pred put.

Napomena za skijaše:

  • Cenu ski pass-a je 1400 din. po osobi
  • Cena za iznamljivanje opreme za našu grupu: skije, pancerice, štapovi su po promo ceni od 50% (500 din. po danu)
  • Cena za grupne časove škole skijanja je 1080 din. (za grupe preko 5 ljudi) + 10% dodatnog popusta ako uzimate 4 časa.

SMEŠTAJ

Оdmarališta „Stevan Filipović“ се nalazi u prelepom prirodnom ambijentu Divčibara na 980 m nadmorske visine. Krajem 2018. i tokom 2019. godine, celokupno je renoviran veći deo objekta, sobe su opremljene novim krevetima, posebno dizajniranim.
Od dodatnih sadržaja, gostima su na raspolaganju prostorije za dnevni boravak, učionice, diskoteka, TV sala, učionice u prirodi. U dvorištu se nalaze obeleženi tereni, sa betonskom podlogom, za izvođenje malih sportova (košarka, odbojka, rukomet, mali fudbal), na kojima se nalaze golovi i koševi.

Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana preputovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 16. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Shodno zakonu o turizmu Republike Srbije, ovaj program nije pokriven garancijama osiguranja u slučaju insoventnosti i naknadi štete. Cilj ovog putovanja jeste promocija i razvoj omladinskog turizma Srbije kao i promocija aktivnog odmora kod mladih. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje.

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Podeli avanturu: