dobri stari ibar
6.200 RSD

Dobri stari Ibar by Adventure Tribe 08.05.2022. (jednodnevna)

Dobri stari Ibar by Adventure Tribe.
Za sve vas koji ste već bili na raftingu, nemamo šta da vas ubeđujemo – svi možemo da se složimo da je rafting s t r a v a.
Ova ljubavna priča smeštena u dolinu jorgovana počinje u pravo vreme, u maju jer reka ima veći vodostaj = više adrenalina. 🙂

Ibar je prohodan čitave godine za različite tipove čamaca, a Internacionalna rafting federacija je njegove brzake svrstala u 3. kategoriju po težini. Njegova dva najpoznatija i najuzbudljivija buka su buk Jagnjilo i Grmčić.

PLAN AKCIJE:

7:00 – Polazak sa parkinga Sava centra, moguć polazak i iz Niša.
10h – okupljanje na Ušću kod Kraljeva, preuzimanje opreme, presvlačenje, upoznavanje sa rafting vodičima koji će nam dati dalje instrukcije o ponašanju u rafting čamcima.

11:30h – početak spusta.
Spust traje dva do tri sata, u zavisnosti od vodostaja.

13:30-14:00 h – kraj spusta i razduživanje opreme.

Nakon spusta idemo do lokalnog restorana da uz piće i hranu sumiramo utiske ( nije uključeno u cenu i nije obavezno ).

15:30 h- polazak.

18h-18:30 planiran povratak u Beograd.

Galerija

CENA: 6.200.00 rsd

U cenu uključeno:

– Prevoz
– Rafting oprema i vodiči
– Troskovi organizacije

U cenu nije uključeno:

– Lični troškovi
– Hrana i piće u restoranu nakon raftinga

INFO I REZERVACIJE:

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

– Uz uplatu rezervacije poslati broj patika i veličinu odela.

Za sva dodatna pitanja mozete se obratiti organizatorima:

Jovan 0644570936

Dragiša 0653909444

,,Cilj raftinga je svakako druženje, novo iskustvo, poznanstva, odmor, adrenalinski doživljaj. Zato, ne razmišljajte mnogo i upustite se u istraživanje prirode i njenih čari, družite se, uživajte.. ” Naša dobra drugarica je odvojila vremena da kaze neku rec vise o raftingu, mi smo izvukli sustinu a ako ipak zelite da procitate sta se to jos krije iza navodnika, hop!

NAPOMENE:

– Vaše mesto rezervišete uplatom na račun 3.500 rsd. Rezervacije zatvaramo u sredu 03.05. uvece ili do popune mesta. U slučaju otkazivanja s vaše strane, ne vraćamo novac, ali postoji mogućnost da neko drugi ode umesto vas. U slučaju otkazivanja ture od strane organizatora, povraćaj novca u potpunosti.

– Potrebno je poneti kupaći, peškire, naočare, kapu i kremu za sunčanje. Rezervna odeća u vidu majice, pantalona, džempera, čarapa i donjeg veša će vam trebati nakon što se završi rafting.

– Ukoliko imate neke strahove, slab ste plivač ili šta god mislili da je bitno da znamo, molimo vas da nam kažete.

Oprema i instrukcije:

Što se opreme tiče, dobijate je u rafting kampu i ona se sastoji iz kacige, prsluka, odela i patika. Sve od opreme je obavezno da se nosi tokom spusta. Svaki čamac može primiti od 4 do 8 ljudi, a sa vama ide i skiper koji pomaže upravljanje čamcem.

Radi vaše bezbednosti, pre nego što uđemo u vodu, skiperi će dati instrukcije i savete za bezbedan i zabavan spust. Svaki čamac ima svog skipera koji tokom spusta upravlja čamcem i daje uputstva kako izbeći sve prepreke na reci.

 

Tagovi: rafting ibrom, srbija, reka, čamac, skiper, oprema, buk, brzaci, avantura, adventure tribe, dobri stari ibar

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: