dreamtime yoga
Na upit

DREAMTIME YOGA RETREAT & WORLD GASTRONOMY – RT VESLO by AKTIVNI Odmor 11.09.2021 - 18.09.2021. (8 dana)

Aktivni odmor te vodi na DREAMTIME YOGA RETREAT & WORLD GASTRONOMY uživanje!

Rt Veslo je najljepši lokaclitet na poluostrvu Luštica. Veliko, neopisivo plavetnilo. Prostransvo sa tirkiznim morem i snažnim talasima, koji udaraju o hridi. Još uvek van domašaja civilizacije i još uvek neotkriveni dragulj obale Crne Gore, udaljen 25 km od Tivatskog aerodroma, a 10 km od Luštica bay.

★ JOGA ČASOVI:

Svakog dana 2 časa joge. Svaki čas traje 90 minuta.
Jutarnji, počinje u 7h 30 min i večernji, počinje u 18 h 30 min.
ČAS JOGE OBUHVATA :
• Vežbanje joga položaja – asana
• Vežbe disanja – pranajama
• Duboka jogička relaksacija – joga nidra

ČASOVE JOGE VODI SANJA ČOLIĆ

Rođena sam 1978. godine . Jogu sam se otkrila još u ranom detinjstvu kroz knjige, a izučavanjem različitih stilova  bavim se poslednjih 17 godina.

Licencirani sam instruktor hatha joge sa međunarodno priznatim sertifikatom. Završila sam školu za joga instruktore „Vidya Yoga“  u Beogradu kod dugogodišnjeg učitelja joge Dragana Lončara.

Diplomirala sam na Fakultetu za sport i turizam TIMS u Novom Sadu, kao i na Višoj poslovnoj školi.

Rekreativnu jogu predajem od 2010. godine. Specijalizovala sam se i za terapeutsku jogu i individualni pristup vežbanju.

Završila sam life coaching i clearing tehnike koje mi pomažu u personalnom pristupu svakom polazniku.

Završavam Core Development telesno orijentisani psihoterapijski pravac učitelja dr Walida Dawa.

U poslednje vreme bavim se i transcendentalnom meditacijom.

Osmislila sam svoju metodu rada koja je zasnovana na individualnom pristupu svakom pojedincu u skladu s njegovom ličnošću, fiziologijom, godinama, stanjem i potrebama kroz celovito i svestrano formiranje svakodnevnih navika. DREAMTIME YOGA RETREAT & WORLD GASTRONOMY,

Kao instruktorka joge potpisujem autorske projekte osmišljene zajedno sa aktivniodmor.net, kao što su TermalAqua Joga i Joga Nidra uz harfu.
Sarađivala sam sa nekoliko časopisa i gostovala u TV emisijama koje se bave temama joge i zdravog života (pogledajte priloge). Učestvujem kao predavač na različitim seminarima i obukama.

 SMEŠTAJ – DREAMTIME YOGA RETREAT & WORLD GASTRONOMY

DREAMTIME RESORT

U KUĆAMA JE SVEGA 16 MESTA!

2 Vile nude klimatizovani smeštaj sa sopstvenim bazenom, pogledom na bazen i popločanim dvorištem u Luštici. Ovi objekati pored plaže imaju bilijarski sto, stoni tenis i besplatan privatni parking.

Opremljene su savremeno i sadrže Blu-ray plejer, kuhinju sa mašinom za pranje posuđa, mikrotalasne pećnice i frižidere, dnevni boravak sa prostorom za sedenje i trpezarijom, svaka ima  po 4 spavaće sobe, kao i 3 kupatila sa hidromasažnom kadom i bideom. Na raspolaganju su flat-screen TV sa satelitskim kanalima i DVD plejer.

Recepcija radi non-stop. Osoblje recepcije govori engleski, slovenački, hrvatski i srpski jezik i rado će vam pomoći oko planiranja boravka. DREAMTIME YOGA RETREAT & WORLD GASTRONOMY

Na placu je i dečije igralište i teren za basket. Gosti mogu plivati u bazenu na otvorenom, pešačiti, gnjurati ili se mogu opustiti u vrtu uz korišćenje pribora za pripremu roštilja.

Plava pećina u zalivu Luštica nalazi se na 1,1 km od objekta Villa Ariel. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 15 – 20 km od smeštajnog objekta.

CHEF JADRANKA BALJAK

Ja sam Jadranka Baljak alias Jadrankina kuhinja ili kako su me svi prijatelji iz detinjstva i mladosti zvali mama Jaca, jer sam medju prvima u kuhinji pored ostalih gedžeta imala i kćerku da mi se mota oko nogu.
Okružena mirisom hleba ispod peke, slatkoćom kasnoavgustovskog groždja i očiju uprtih u velelepne stene gorostasnog Velebita, jer su moji roditelji poreklom iz tog krša, od malih nogu me ta genetska predispozicija vodila ovom mom sadašnjem životu. Plus, naravno, ljubav prema čitanju i knjjigama.
Zato sada kuvam, planinarim, pišem priče i učim i dalje o radosti života i davanja. Otac pekar i poslastičar koji je bio dovoljno dobar da u svoje vreme honorarno radi u Belom dvoru kod Tita mi nikad ništa nije rekao, ali mi je svojim primerom ukazao na svu onu lepotu i kreativnost i pre svega ljubav koju je utkao u pripremu hrane.
Posle godina rada u administraciji pre 7 godina se odlučujem da se potpuno posvetim svojoj prvoj ljubavi Kuvanju. Nastavljam da učim i da se igram svaki dan. Organizujem radionice brze hrane, radionice za odrasle i decu, radionice raznih kuhinja sveta, družim se i učim kroz interakciju sa mušterijama.
Organizovala sam sijaset privatnih zabava, ručkova, večera, radila za poznatu nemačku organizaciju GIZ u Beogradu, odradila mnogo keteringa za privatne firme, napravila tone torti i kolača za rodjendance, 13 godina se igrala tokom leta u kuhinji malog porodičnog hotela Anesis u Grčkoj i uvek ostajala nasmejana i zaljubljena u sopstvenoj kuhinji.
O meni govore moji radovi, a nešto od toga možete videti na :
www.jadrankinakuhinja.com
FB Jadrankina Kuhinja
Instagram: Jadrankina Kuhinja
You tube: Jadrankina kuhinja

Jelovnik tokom sedmodnevnog retreat-a:
S obzirom na miris mora, šum talasa i neukrotivost prirode rta Veslo, potrudiću se da maksmilano iskoristim svoje kulinarske potencijale i pružim učesnicima rapsodiju ukusa različitih jela i kuhinja sveta da bi celokupan doživljaj bio primeren trenutku.
Dan prvi: Večera, doček učesnika dogadjaja i večera raspoloženja, fuzija ukusa ala Jadrankina kuhinja, u skladu sa raspoloženjem i osećajem za prostor i vreme u kome se trenutno nalazimo. Naglasak na mediteeranskim ukusima.
Dan drugi: Doručak marokanski sa sećanjem na Marakeš i Imlil, selo podno planine Atlas
Večera: nastavljamo u duhu Maroka , boje, mirisi, ukusi
Dan treći: Doručak – nigde bez Italije…blizina čini čuda
Večera – italijanske paste, kombinacija ukusa i iskustava sa različitih meridijana
Dan četvrti: Doručak – Lepote jednog novembarskog Lisabona
Večera: prizivanje ukusa Portugala, zavodljivost Fada u očima, mirisi vanil krema iz Belema
Dan peti: Doručak – tam tam Afrike u našim srcima, iskonska povezanost, osećaj slobode jedini pravi, Gana zauvek u mom srcu, nešto novo, nešto drugačije
Večera – Sećanje na snažni huk atlanskog okeana u kasnim večernjim satima, velelepnost mango drveta i sočnost njegovih plodova, igranje sa ukusima, lepota je u jednostavnosti
Dan šesti: Doručak – Kolorit arapske kuhinje
Večera: Arabian night
Dan sedmi: Doručak i večera – dan iznenadjenja a la Jadrankina kuhinja, sloboda pokreta
Dan osmi: Veseli doručak za srećan put

CENA: KAO UDRUŽENJE GRAĐANA, PREMA PROPOZICIJAMA TURISTIČKE INSPEKCIJE NEMAMO PRAVO DA JAVNO OBJAVLJUJEMO CENE, ALI DAĆEMO VAM SVE INFORMACIJE NA UPIT.

NEOPHODNA JE UPLATA REZERVACIJE, KOJA SLUŽI ZA BUKIRANJE SMEŠTAJA. U SLUČAJU OTKAZIVANJA ARANŽMANA, PRENOSIVA JE NA DRUGO LICE, ALI SE NOVAC NE VRAĆA

★ PREVOZ

JE INDIVIDUALAN.

POVEZUJEMO VOZAČE, VLASNIKE AUTOMOBILA, KOJI IMAJU MESTA U AUTOMOBILIMA, SA ONIMA KOJI IH POTRAŽUJU. VOZAČI SU OSLOBOĐENI TROŠKOVA PLAĆANJA GORIVA I PUTARINA, UKOLIKO POVEZU 3 LICA. VOŽENE 3 OSOBE RAVNOPRAVNO DELE TROŠKOVE.

 INFORMACIJE I KONTAKT: +38162577492 –  SANJA ČOLIĆ

POZOVITE PUTEM, VIBER, WHATS APP, WE CHAT I TELEGRAM, ZBOG ČESTOG BORAVKA U INOSTRANSTVU

 

 

 

Tagovi: avantura, aktivni odmor, sanja čolić, yoga, yoga nidra, gastronomija,

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: