Enigma

Mini kamp „Enigma“ nalazi se u okviru sportsko-rekreativnog centra Kupinince, 2km južno od Vranja i puta E – 75, koridor 10. To je mali tranzitni kamp koji se nalazi daleko od urbanih područja Vranja i magistralnog puta, što podrazumeva odmor u apsolutno mirnom, prirodnom okruženju. Pored atraktivne lokacije, mini kamp pruža dodatne sadržaje kao što su: otvoreni bazeni, bašta, sportska balon hala i uređene zelene i cvetne površine. Posebno je pogodan za bicikliste i bicikliste koji mogu da spavaju u šatorima, kao i na veštačkoj travi u balonu. Omiljeno je mesto kampera na putu do Grčke i već poznato po izuzetnom gostoprimstvu. Kamp sadrži:

priključke za vodu i struju za sva vozila
mogućnost za promenu vode, čišćenje toaleta
sanitarne prostorije sa tuševima
mogućnost za pranje posuđa
mašinu za pranje veša
baštenski restoran
prostoriju za gledanje televizije i druženje
Kamp pruža najviši nivo sigurnosti: 24-časovno obezbeđenje i video nadzor. Ceo prostor je zatvoren i zaključan u večernjim satima i tokom noći. Za sve one koji žele da otkriju znamenitosti i prirodne lepote devet vekova starog grada nudimo organizovane posete:

Grada Vranja, posebno rodne kuća Bore Stankovića, jednom od najznačajnih pisaca srpskog realizma.
Vlasinskog jezera, jezera jedinstvenog u svetu po plovećim ostrvima. Nalazi se na 1213m nadmorske visine i jedno je najviših i najvećeh veštačkih jezera u Srbiji, sa prijatnom klimom i ružom vetrova.
Manastira Sveti Prohor Pčinjski, koji je izgradio vizantijski car Roman Diogen u 11. veku.
Udaljenosti Južno od: – Horgoš (granica sa Mađarskom) – 530 km – Batrovci (granica sa Hrvatskom) – 450 km – Beograd – 340 km Severno od: – Preševo (granica sa Makedonijom) – 40 km – Gevgelija (granica sa Grčkom) – 210 km – Solun – 280 km – Atina – 750 km

Kontakt osobe: Radoslav, Nikola i Marko Stevanović

 

Website:

http://www.enigmacamping.com

 

Latituda

42.507754

Longituda

21.904729

Adresa

Kupinince bb, Vranje

Broj telefona

+381692519970

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: