3000 RSD

Fruškogorski hike + aquapark Hollywoodland by Avanture Srbija 14.11.2021. (jednodnevna)

Pozivamo vas na jedinstvenu avanturu – umor i zasluženi odmor! U saradnji sa Hiking Tour Serbia, vodimo vas u nedelju, 14.11. prvo na hajk Fruškom Gorom, a zatim u Aquapark Hollywoodland na Ledinama. Obilazimo Orlove stene, Crveni Čot i šetamo tokom Kozarskog potoka, a po završetku pešačenja odlazimo u akva park, gde nas čeka olimpijski bazen, spa, sauna, tursko kupatilo i brčkanje u djakuziju!

 

PLAN I PROGRAM

8:30 Polazak iz Beograda ka Fruškoj Gori

10:00 Okupljanje na početnoj tački hajka

15:00 Završetak hike ture i polazak u Aquapark

17:00 Dolazak u akvapark (otvoren do 02:30 ujutru)

Planiran povratak oko 21h

 

PLAN HIKE TURE:

Okupljanje kod manastira Beočin u 10:00h. Šetnju krećemo od BEOČINSKOG MANASTIRA prolaskom kroz mini verziju versajskog vrta, napravljenu od strane Francuza koji su isti kasnije uređivali. Staza nas vodi lagano uzbrdo makadamskim putem, koji nas odvaja ka potoku i dovodi do uzbrdice, kojom ćemo se popeti kroz četinarsku šumu ka Dobrom potoku, a onda još dalje ka OSOVLJU i napuštenom hotelu. Nakon prisećanja o njegovim slavnim danima, nastavićemo uspon ka lokalitetu ORLOVE STENE, do koga imamo negde oko 3,5 km konstantnog uspona. Lokalitet koji je nastao pre čak 200 miliona godina sedimentacijom ispod zemlje, čiji su vrhovi danas iznad površine i predstavljaju svojevrsni vidikovac. Nakon pauze, krećemo sa povratkom uputivši se ka CRVENOM ČOTU do koga imamo oko 2 km za prehodati. Skromni najviši vrh Fruške gore sa 539 mnv, pretvoren u vojnu bazu i danas ne preterano inspirativan. Odatle krećemo spust natrag ka manastiru Beočin, prateći tok Kozarskog potoka, koji će nas u par navrata pozvati da ga pregazimo. Spust je dugačak oko 5 km.

Dužina projektovane putanje je 13 KM, kako bismo je kompletno savladali biće nam potrebno između 4-5 SATI, zajedno sa nekoliko kratkih pauza.

 

TAČNA LOKACIJA POČETNE TAČKE :
https://maps.app.goo.gl/VR9ANMLmNyu4kNSj7

HOLLYWOODLAND AQUA PARK:

Hollywoodland je prvi aqua park u Beogradu koji svojim posetiocima nudi Moderan izgled i komfor, visok nivo funkcionalnosti hotela i kompletno opremljen aqua park sa wellness & spa sadržajima, restoranom i barom.

Na raspolaganju nam je aqua park koji nudi zatvorene bazene sa toboganima za decu i odrasle i na raspolaganju je gostima do 03 h posle ponoći. Pored toga, obuhvata i fitnes centar, parno kupatilo, đakuzi, saunu i slanu sobu.

ŠTA PONETI?

– Osmeh, dobru volju, kao i dobro zdravlje, maske i rukavice nisu obavezne u prirodi s obzirom na to da ćemo poštovati preporučenu distancu
– Minimalno 1l vode, a obično i više.
– Udobne i jake patike za šetnju.
– Užinu, sendviče, voće, ručak, šta god poželite u prirodi smete pojesti bez griže savesti.
– Ako već imate svoj omiljeni štap ponesite ga, a ako ne, priroda je ta koja krije vaš novi omiljeni.
– Kačket/šešir/kapu, naočare za sunce, kremu, šta god smatrate za shodno.
– Rezervna/zamenska garderoba, presvlaka.
– OBAVEZNO kupaci kostim i peskir za bazen

CENA IZLETA: 3000 dinara (500 din popust za sopstveni prevoz)

U cenu je ukljuceno:
-Prevoz
-Organizacija hajka na Fruskoj gori
-Ulaznica za NP Fruska gora
-Ulaznica za Hollywoodland
-Troškovi organizacije i vodjenja puta
U cenu nije ukljuceno:
Pice i hrana

REZERVACIJE:

Vaše mesto rezervišete uplatom na račun celokupnog iznosa ture, rezervacije zatvaramo u cetvrtak 11.11. uvece.  U slučaju otkazivanja od strane ogranizatora vraća vam se celokupni iznos. U slučaju otkazivanja s vaše strane, ne vraćamo novac, ali postoji mogućnost da neko drugi ode umesto vas.
Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: