goč nova godina
13.000 RSD

GOČ | NOVA GODINA 2023. | 4 dana 3 noći by Srbija za mlade 31.12.2022 - 03.01.2023. (4 dana)

GOČ | NOVA GODINA 2023. | 4 dana / 3 noći /

Provedite novogodišnje praznike na bajkovitim mešovitim šumama Goča!  Udahnite čist planinski vazduh i doživite pravu antistres terapiju na planini čije šume opijaju mirisom i lepotom! ♥ 
 Ovo je prava prilika da pobegnete iz grada i da obradujete svoje telo i dušu boravkom na ovoj prelepoj planini!

PROGRAM:

31.12.2022. Polazak iz Beograda u prepodnevnim časovima u 8.45. Vožnja preko Kraljeva do Goča, smeštaj u odmaralištu Piramida. Noćenje.

1.1.2023. Pešačka tura do Velike livade na Goču. Odlazak na ski stazu na Dobrim vodama udaljenoj oko 600m od smeštaja. Mogućnost skijanja na stazi dugoj 350m. Igre bez granica na snegu. Slobodno vreme. Noćenje.

2.1.2023. Odlazak busem do Vrnjačke Banje. Izlet do Vrnjačke Banje i obilazak novogodišnjeg bazara, potom obilazak manastira Ljubostinja i povratak nazad u smeštaj. Ko želi može ostati na planini gde če biti organizovan odlazak do skijališta na Dobrim vodama. Mogućnost skijanja na stazi dugoj 350m. Opciono igre bez granica. Slobodno vreme. Noćenje.

3.1.2023. Napuštanje smeštaja. Polazak autobusom prema Kraljevu. Obilazak jedan od naših najznačajnih manastira – manastira Žiča. Obilazak Vladičanskog dvora u Kraljevu. Polazak za Beograd u popodnevnim satima. Dolazak u Beograd u večernjim satima. Kraj programa.

KOME JE NAMENJEN PROGRAM: GOČ | NOVA GODINA 2022.

– parovima

– ekipama

– ljubiteljima prirode i šetnji

– ljubiteljima aktivnosti na snegu

CENA: 

  • 13000 din. (za smeštaj u Piramidi klasik)
  • 15000 din.  (za smeštaj u Novom Studencu) 

*Popust za decu od 2 do 5 godina 50%, za decu od 5 do 12 godina 30% i za decu od 7 do 15 godina 50% manje boravišna taksa

U cenu uračunato: 

– tri noćenja u odabranom smeštaju
– tri polupansiona u restoranu Novog Studenca
– prevoz na relaciji Beograd – Goč – Beograd (autobus)
– pešačku turu do Velike livade
– obilazak manastira Ljubostinja
– obilazak manastira Žiča
– obilazak vladičanskog dvora u Kraljevu
– igre bez granica
– troškovi organizacije i vođenja programa

U cenu nije uračunato:

– ostala hrana i piće na turi
– doplata za smeštaj u dvokrevetnim sobama 2.000 RSD
– ski pass na skijalištu na Goču
– doplata za prevoz iz Novog Sada 1500 RSD po osobi
– redovna godišnja članarina SZM 500 RSD i individualni troškovi članova

 

* Umanjenje za sopstveni prevoz 1.000 RSD

** Nakon prijave rezervacija važi 48h. Do isteka rezervacije uplatiti u celosti ili najmanje 50% od ukupne cene.

*** Članarina udruženja je obavezna i važi 12 meseci od datuma uplate.

NAČIN PLAĆANJA: 50% prilikom rezervacije, ostatak do 5 dana pred put.

SMEŠTAJ:

Smeštaj je u objektima Šumarskog fakulteta i Turističkog naselja Piramirda. Nalazi se u najšumovitijem delu Goča u predelu kao iz bajke. Sastoji se od vile Novi Studenac, Piramida klasik, Vlasta, Planinka i Depadans-a. Ukupan kapacitet objekata je 140 ležajeva u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. Sve sobe imaju svoje kupatilo kao i centralno grejanje. Centralnim objekti Novi Studenac i Piramida klasik su spojieni, a u njima se nalazi restoran, kafe bar, recepcija i internet centar.

NOVI SUDENAC

STARA PIRAMIDA

 

Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana preputovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 16. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Shodno zakonu o turizmu Republike Srbije, ovaj program nije pokriven garancijama osiguranja u slučaju insoventnosti i naknadi štete. Cilj ovog putovanja jeste promocija i razvoj omladinskog turizma Srbije kao i promocija aktivnog odmora kod mladih. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje.

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Podeli avanturu: