Hajka na smeće 9
0 RSD

HAJKA NA SMEĆE 9 by Hiking Tour Serbia 18.03.2023. (jednodnevna)

HAJKA NA SMEĆE 9 by Ekotopia/Hiking tour Serbia.

ŠTA PLANIRAMO?

Kako je proleće na pragu, tako je vreme I za prolećno spremanje… A mi ne znamo dražu planinu za ćišćenje od naše Fruške… Plan nam je da je uglancamo I utegnemo pa da nam ove godine bude zelenija nego ikad!
Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže u ovoj velikoj akciji, a mi ćemo se potruditi da je što bolje organizujemo i izvedemo na najlepši mogući način, uz neizbežnu družbu, osmeh na licu i pune džakove…
Priroda bez nas može, ali mi bez nje nećemo moći nikako!

UKRATKO

HAJKA NA SMEĆE 9
DATUM: 18.03.2023
POLAZAK: 10:00 H (ORGANIZOVAN BUS ZA UČESNIKE)
LOKACIJA: PARKING KOD LOKOMOTIVE (ŽELEZNIČKA STANICA)

PLAN I PROGRAM AKCIJE:

Polazak busa od Železničke stanice Novog Sada, odlazak do Iriškog venca na Fruškoj gori. Ovu lokaciju smo odabrali zato što je jedno od najprometnijih mesta na Fruškoj gori i verujemo da je ostala poprilična količina otpada nakon letnje sezone.
Po dolasku na lokalitet, očekuje nas upoznavanje za koordinatorima akcije, kratak dogovor oko načina izvođenja, planiranje, polazak.
U zavisnosti od broja volontera, podelićemo se u timove, podeliti rukavice i džakove, a zatim krenuti u borbu protiv najvećeg prirodnog neprijatelja, smeća.
Nakon završetka akcije proslavićemo skupa pobedu ekologije uz tradicionalni kotlić spreman sa najvećom dozom ljubavi!
S obzirom na to da smo dosad imali veliki broj uspešnih akcija čišćenja verujemo da će i ova biti bar podjednako takva i da ćemo uz vašu pomoć uspeti da pomognemo da naša Fruška gora opet zablista punim sjajem, kao i da ćemo promocijom odgovornog boravka u prirodi uspeti da usadimo ljudima ideju o čistijoj sredini.

VAŽNE NAPOMENE

– Važno je da napomenemo da nam se obavezno najavite ukoliko želite da učestvujete u ovoj akciji sa nama, s obzirom da je broj učesnika ograničen. Možete se prijaviti jednostavno slanjem vašeg imena i prezimena u inbox stranice Hiking Tour Serbia, pišite nam na instagramu ili putem telefona.
– Najave su neophodne kako bismo uspeli da obezbedimo dovoljno rukavica, džakova i dezinfekcionih sredstava za sve učesnike.
– Deca su uvek i više nego dobrodošla na svaku Hajku. Ljubimce ovog puta ne vodimo usled organizovanog prevoza. Najsigurnije bi bilo da ponesete svoju vodu, predlažemo minimum 1l po osobi.
– Svaki učesnik akcije nastupa isključivo na sopstvenu odgovornost. Ne preporučuje se učešće ljudima sa bilo kakvim zdravstvenim tegobama.

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: