hajka na smeće
Besplatna

ŠESTA HAJKA NA SMEĆE By Ekotopia / Hiking Tour Serbia 20.03.2021. by Hiking Tour Serbia i Ekotopia 20.03.2021. (jednodnevna)

ŠESTA HAJKA NA SMEĆE By Ekotopia! Hiking Tour Serbia vas još jednom poziva na dobru volju i malo akcije!

ŠTA PLANIRAMO?

Idu vedriji dani, dolazi nam proleće uskoro, a sa njime i novo smeće. Prošle godine smo skupa sa našim prepodobnim saborcima, dobrovoljnim trošadžijama slobodnog vremena zarad prirodnog zdravlja, uspeli pokupiti gomile otpada sa Fruške gore.
Nakon 5 fantastičnih akcija koje smo u prethodnoj godini organizovali, vreme je da otvorimo novu sezonu, sa starim dobrim entuzijazmom! Očistimo Stražilovo, okolinu ovog prekrasnog izletišta, okolinu Brankovog groba sa prilaznim stazama, potez oko Planinarskog doma Stražilovo…

UKRATKO

HAJKA NA SMEĆE 6
STRAŽILOVO SA OKOLINOM
SOPSTVENI PREVOZ
TRAJANJE 4 H
KADA I GDE?
OKUPLJANJE UČESNIKA AKCIJE NA IZLETIŠTU STRAŽILOVO U SUBOTU 20.03. U 11 H.

PLAN I PROGRAM

Uz pomoć vaših donacija uspeli smo da obezbedimo sve što nam je neophodno kako bi naša lepotica ponovo sijala starim sjajem, rukavice, džakove, sredstva za dezinfekciju, a kao i svaki put do sada, biće tu za kraj čišćenja tradicionalni vege kotlić. Dođite da se družimo, šetamo, uživamo u prirodi i damo naš skromni doprinos u očuvanju zdravlja planine čiji smo česti gosti.

VAŽNE NAPOMENE

Važno je da napomenemo da će BROJ UČESNIKA biti OGRANIČEN. Svako ko želi da učestvuje u akciji trebalo bi da se prijavi. Možete se prijaviti jednostavno slanjem vašeg imena i prezimena u inbox neke od naših stranica, Ekotopia ili Hiking Tour Serbia. Deca su uvek i više nego dobrodošla na svaku Hajku. Možete naravno kao i do sada povesti vaše pse. Postoji mogućnost i da obezbedimo vodu, ali za svaki slučaj najsigurnije bi bilo da ponesete svoju..
Priroda bez nas može, ali mi bez nje ne možemo!

INFO I REZERVACIJE:

Putem:

Fejsbuka ili Instagrama.

Takođe možete se javiti emailom: hikingtourserbia@gmail.com ili telefonom: 064 3757891.

 

 

Tagovi: hajka na smeće, hiking tour serbia, avantura, ekologija, srbija, ekotopia, stražilovo,
Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: