90 EURA

Hop na Kop – Ski opening u Adventure Hubu by Avanture Srbija 09.12.2021 - 12.12.2021. (4 dana)

Pridružite nam se na ski opening-u na Kopaoniku od 9.-12. decembra u Adventure Hub planinskom domu. Garantujemo odličan provod i druženje, bleju i rakijicu, zujanje po stazama najvećeg ski centra u Srbiji. Ukoliko do sada nikada niste probali zimske sportove, ovo je idealna prilika da krenete sa nama jer organizujemo časove skijanja i borda za početnike kao i galantno pružanje ruke i mini motivacioni govor svaki put kad vas ugledamo panule u snegu 🙂

KOPAONIK

Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i nesumnjivo jedan od najlepših centara u ovom delu Evrope. Kopaonik poseduje i neverovatan prirodni potencijal od oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine. Vrhunski uređeni tereni skijaškog centra Kopaonik sa oko 62 km staza za alpsko i nordijsko skijanje kao i snowboard park koji je opremljen po najvišim standardima, sa stazom ukupne dužine 450 m, pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do profesionalnih skijaša, snowboarderima, zaljubljenicima u noćno skijanje i skijaško trčanje.
Zahvaljujući sistemu za veštačko osnežavanje koji pokriva 97 % kapaciteta ski centra, sezona skijanja traje duže i ne zavisi od vremenskih uslova, uključujući i ski opening.

PLAN I PROGRAM

Četvrtak 9.12.

Dolazak u smeštaj. Rasporedjivanje po sobama. Večera. Druženje. Organizatori neće skijati, ali naravno ukoliko dodjete na vreme možete samostalno otići na stazu.

Petak 10.12 

Nakon doručka, krećemo po ski opremu (ko ima svoju, može pravo na stazu). Početnici po uzimanju ski opreme idu na organizovani čas skijanja/borda. Blejica na stazi ceo dan. Organizovani povratak u smeštaj. Večera. Druženje.

Subota 11.12.

Doručak. Prevoz do staze i celodnevno skijanje. Organizovani povratak u smeštaj. Večera. Druženje.

Nedelja 12.12. 

Doručak. Hike iznenadjenja (ko želi na stazu i poslednji dan – može otići samostalno). Povratak u smeštaj i pakovanje. Rastanak u suzama. Povratak za Beograd.

 

SMEŠTAJ

Smeštaj je u dvokrevetnim i četvorokrevetnim sobi u Adventure Hub planinskom domu. Svaka soba ima sopstveno kupatilo. U smeštaju postoji bar, kantina, zajednički prostor za druženje i bleju, kao i skijašnica.

KLOPA

U cenu je uračunat doručak i večera za sve dane. Mogućnost prilagodjavanja klope za vegetarijance i vegane ili neku drugu specijalnu ishranu. Doručak je izmedju 8 i 10 ujutru, večera izmedju 17 i 20h.

SKI PASS, ČASOVI SKIJANJA/BORDA

 • Organizovana kupovina ski pasa za broj dana koji vi želite (sam ski pass nije uključen u cenu, ali nećete čekati u redu za njega)
 • Popust za iznajmljivanje ski opreme  (kome je potrebno)
 • Organizacija grupnih časova skijanja/borda (doplata)

ski opening kopaonik kop avanture

PREVOZ

 • Prevoz Beograd – Kopaonik – Beograd će biti našim ili sopstvenim automobilom, podelićemo troškove goriva – bratski. Ukoliko ste u nekom drugom gradu takodje nam se možete pridružiti sopstvenim prevozom.
 • Za petak i subotu obezbedjen organizovan prevoz do ski staze i nazad do smeštaja u terminima po dogovoru.
 • Obezbedjen parking ukoliko dolazite vašim automobilom na ski opening.

 

CENA 90/110 EURA

[POPUNJENO] Dvokrevetna soba – 110 eura po osobi 

Višekrevetna mix soba – 90 eura po osobi

U cenu je uračunato:

 • 4 dana/3 noći u dvokrevetnim/četvorokreventnim sobama
 • domaćinski doručak i večera (polupansion)
 • organizovan prevoz do staze i nazad
 • organizacija grupnih časova skijanja/borda
 • hike iznenadjenja
 • baš dobro zezanje
 • troškovi vodjenja i organizacije puta

U cenu nije uračunato:

 • Ski pass (trenutno na popustu 30% za ski opening – dva dana 4900 umesto 6800)
 • Troškovi prevoza do smeštaja i nazad iz BGa/NSa
 • Troškovi iznajmljivanja opreme
 • Lični troškovi

REZERVACIJE:

Primamo rezervacije do ponedeljka 6.12. Vašu rezervaciju za ski opening potvrdjujete uplatom na račun od 40 eura. Ostatak plaćate pri dolasku. U slučaju otkazivanja s vaše strane, novac za rezervaciju se zadržava, ali možete rezervaciju ustupiti drugoj osobi.

Radujemo se da se družimo s vama!

Vaš tim Avanture Srbija

 

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Podeli avanturu: