14.500 din

Srp-SKI Hop na Kop by Avanture Srbija by Avanture Srbija 13.01.2022 - 16.01.2022. (4 dana)

Pridružite nam se na na Kopaoniku od 13.-16. januara u Adventure Hub planinskom domu – čeka vas skijanje i snežna Srpska Nova godina. Posle prvog preuspešnog Hop-Na-Kop druženja, na kom je 9 avanturista naučilo da skija, svi sklopili nova prijateljstva i gde se mnogo dobro đuskalo, nismo imali izbora nego da napravimo još jedan Hop na Kop. Kako nam je bilo prošli put pogledajte ovde.

Garantujemo odličan provod i druženje, bleju i rakijicu, zujanje po stazama najvećeg ski centra u Srbiji. Ukoliko do sada nikada niste probali zimske sportove, ovo je idealna prilika da krenete sa nama jer organizujemo časove skijanja i borda za početnike kao i galantno pružanje ruke i mini motivacioni govor svaki put kad vas ugledamo panule u snegu 🙂

KOPAONIK

Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i nesumnjivo jedan od najlepših centara u ovom delu Evrope. Kopaonik poseduje i neverovatan prirodni potencijal od oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine. Vrhunski uređeni tereni skijaškog centra Kopaonik sa oko 62 km staza za alpsko i nordijsko skijanje kao i snowboard park koji je opremljen po najvišim standardima, sa stazom ukupne dužine 450 m, pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do profesionalnih skijaša, snowboarderima, zaljubljenicima u noćno skijanje i skijaško trčanje.

PLAN I PROGRAM

Četvrtak 13.01.

Dolazak u smeštaj. Rasporedjivanje po sobama. Večera. Doček Srpske Nove godine u velikom stilu, dakle uz domaću rakiju.

Petak 14.01.

Ustajemo rano, zveknemo kaficu, idemo na doručak, i kupimo ski opremu. Početnici po uzimanju ski opreme idu na organizovani čas skijanja/borda. Blejica na stazi ceo dan. Sa staze slećemo direkt na veceru. Povratak u smeštaj. Slobodno vreme.

Subota 15.01.

Isto kao petak samo malo manje mamurno, ali ne garantujemo ništa sem da ćemo poneti brufene.

Nedelja 16.01.

Brzinsko pakovanje i iskakanje iz smeštaja; polazak na stazu, doručak i skijanje do 1 (poludnevno). Vraćanje opreme. Rastanak u suzama. Povratak za Beograd.

 

SMEŠTAJ

Smeštaj je u dvokrevetnim, četvorokrevetnim i osmokrevetnim sobama u Adventure Hub planinskom domu. Svaka soba ima sopstveno kupatilo. U smeštaju postoji bar, coworking prostor, kantina, zajednički prostor za druženje i bleju, kao i skijašnica.

KLOPA

U cenu je uračunat doručak i večera za sve dane. Prvo veče klopamo u smeštaju, ostatak na stazi, u Alo Alo restoranu. Mogućnost prilagodjavanja klope za vegetarijance i vegane ili neku drugu specijalnu ishranu.

SKI PASS, ČASOVI SKIJANJA/BORDA

 • Organizovana kupovina ski pasa za broj dana koji vi želite (sam ski pass nije uključen u cenu, ali možemo da dobijemo grupni popust)
 • Organizacija grupnih časova skijanja/borda (doplata)

PREVOZ

 • Prevoz Beograd – Kopaonik – Beograd će biti našim ili sopstvenim automobilom. Ukoliko ste u nekom drugom gradu takodje nam se možete pridružiti sopstvenim prevozom. Umanjenje za sopstveni prevoz je 1.500 din.
 • Obezbedjen parking ukoliko dolazite vašim automobilom.

 

CENA 14.500/16.500 din

Dvokrevetna soba – 16.500 din po osobi 

Višekrevetna mix soba – 14.500 din po osobi

U cenu je uračunato:

 • 4 dana/3 noći u Adventure Hub planinskom domu
 • domaćinski doručak i večera, uključujući večeru prvi dan
 • organizacija grupnih časova skijanja/borda
 • baš dobro zezanje
 • troškovi vodjenja i organizacije puta

U cenu nije uračunato:

 • Ski pass
 • Prevoza od smeštaja do staze – varijante ski bus ili taxi
 • Troškovi iznajmljivanja opreme
 • Časovi skijanja
 • Lični troškovi

REZERVACIJE:

Primamo rezervacije do petka 08.01. Vašu rezervaciju za ski opening potvrdjujete uplatom na račun u iznosu od 6000 dinara. Ostatak plaćate pri dolasku. U slučaju otkazivanja s vaše strane, novac za rezervaciju se zadržava, ali možete rezervaciju ustupiti drugoj osobi.

Rezerviši avanturu
Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

 

Radujemo se da se družimo s vama!

Vaš tim Avanture Srbija

 

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: