joga odmor
413/434 EUR

JOGA ODMOR – Ada Bojana – sojenice by Joga sa Sonjom 01.09.2021 - 08.09.2021. (8 dana)

Pozivam vas na joga odmor na Adu Bojanu 01. – 08. septembar.

Plan je sledeći:

Ustajemo rano i uz zvuke reke i cvrkut ptica na terasi radimo jutarnje protezanje, disemo svesno i vezbamo budnu paznju. Sve je jednostavno, pitko ali vrlo efektno da pokrenemo telo.

Dan nastavljamo sa doruckom i slobodnim aktivnostima. Ukoliko budete hteli mozemo da organizujemo zajednicke izlete, voznje biciklom, kajak surfing, pesacenje….ili jednostavno mozete da se izlezavate na plazi.

U zalazak sunca radimo jogu za celo telo, koju zavrsavamo vezbom relaksacije i meditacijom.

Program je namenjen ljudima koji puno rade i dosta vremena provode u sedecem polozaju, ali zele da probaju nesto novo, avanturisti su u dusi i svima koji zele na aktivan, zdrav i zabavan nacin da se osveze i napune dobrom energijom.

Ko me ne poznaje, ja sam Sonja, instruktorka joge sa dugogodisnjim iskustvom u vodjenju individualnih i grupnih casova. Tokom ovih 8 dana koliko traje ritrit vodicu vas u skladu sa vasim potrebama kroz pokret, disanje i meditaciju, na nezan, strpljiv i zabavan nacin.

Smeštaj:

Smesteni smo u dve predivne sojenice koje su jedna pored druge kapaciteta 4 + 7 osoba, (@adabojanariverhouse i @sojenica_popovic).

Cena: 413 eur / 434 eur

Smestaj 7 noci, joga ujutru i uvece, hrana na bazi vegetarijanske ishrane 8 dana dorucak/vecera je 413  eur za sojenicu koja prima 4 osobe i 434 eur za sojenicu za kapacitet od 7 osoba.

Rezervacije su u toku  i traju do popunjavanja kapaciteta. 

Ukoliko zelite da zajedno prozivimo ovu avanturu i vratimo se svojim obavezama osvezeni i puni energije, posaljite mi u inbox poruku JOGA na:

Instagram – @jogasasonjom
ili na 0604052522

 

 

 

Tagovi: ada bojana, crna gora, joga, joga odmor, avantura, sojenice, jogasasonjom, energija, osveženje, pešačenje, kajak, surfing
Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: