joga, rtanj
20.000 RSD

Joga vikend IZOBILJA – Rtanj by BAYA Joga 17.12.2021 - 19.12.2021. (3 dana)

Idemo na magičnu planinu Rtanj, da uživamo, upijamo, pešacimo i radimo jogu. Joga vikend i Rtanj planina, u skladu sa prirodom i u luksuznom ambijentu!

O vikendu:

“Joga vikend izobilja”, osmišljen je da vas otvori za prihvatanje izobilja svake vrste: izobilja ljubavi, izobilja zdravlja, izobilja mudrosti i izobilja novca. Tematski koncipiran čas joge i radionica “Put izobilja” vodiće vas korak po korak na putu ka vašem najvišem potencijalu i životu u izobilju.

Program:

1.dan
PETAK, 17. Decembar

– od 15 h okupljanje grupe i smeštanje u objekat Ramonda, Rudnička 38, Rtanj
– od 17 do 18:20 h čas Yin joge u priprodi
– slobodno vreme (Spa centar – sauna, bazen, masaža )
– noćenje

2. dan
SUBOTA, 18. Decembar

– od 8 do 9.20 h čas Hatha joge
– od 9.30 do 11 h doručak
– od 11.30 h šetnja do ružičnjaka porodice Minh i poseta svetilištu Vrelo –jednom od najjačih energetskih polja planine Rtanj
– od 12 h meditacija izobilja na svetilištu “Vrelo”
– od 13 do 17 h slobodno vreme za ručak, boravak u prirodi i druge aktivnosti ( Spa centar – sauna, parno kupatilo, bazen, masaža )
– od 17 do 18.30 h radionica “Put ka izobilju”
– od 18.30 h slobodno vreme ( Spa centar – sauna, bazen, masaža )
– noćenje

3. dan
NEDELJA, 19. Decembar

– od 9 do 11 h doručak
– od 11 do 15 h slobodno vreme do polaska ( Spa centar – sauna, bazen, masaža)

O Bayi:

Baya se dugi niz godina bavila glumom, radila na nekoliko televizija, u produkcijskim kućama, da bi se sva njena
interesovanja integrasala u jednoj profesiji 2018. godine kada je nastala emisija “Baya i joga” koja se svakog dana emituje na TV Nova S.

Joga je deo njenog života dvadesetak godina, tokom kojih je istraživala različite stilove i učila, a od 2016. godine je
sertifikovani instruktor Hatha joge i tehnika disanja. Raduje je da svoju strast i ljubav prema ovoj drevnoj filozofiji deli sa drugima, podučavanje doživljava kao blagoslov i smatra da kada upoznamo unutrašnji mir i tišinu, nema boljeg učitelja od onoga u nama samima. Zahvalna je svojim učiteljima, a za sebe kaže da će biti večiti učenik.

ČAS HATHA JOGE / trajanje 1h 20min

Na času tradicionalne hatha joge koji kombinuje duboko osnaživanje mišića i vežbe istezanja, u skladu sa temom jogavikenda, akcentovaćemo otvarajuće položaje grudnog koša tj asane koje balansiraju srčanu čakri. Otvaranjem grudnog dela kičme oslobodićemo se svih strahova koji se tu akumuliraju, kako bismo se potom sa lakoćom otvorili za izobilje svih vrsta- ljubavi, zdravlja, mudrosti i novca.

O Bayi:

Baya se dugi niz godina bavila glumom, radila na nekoliko televizija, u produkcijskim kućama, da bi se sva njena interesovanja integrasala u jednoj profesiji 2018. godine kada je nastala emisija “Baya i joga” koja se svakog dana emituje na TV Nova S. Joga je deo njenog života dvadesetak godina, tokom kojih je istraživala različite stilove i učila, a od 2016. godine je sertifikovani instruktor Hatha joge i tehnika disanja. Raduje je da svoju strast i ljubav prema ovoj drevnoj filozofiji deli sa drugima, podučavanje doživljava kao blagoslov i smatra da kada upoznamo unutrašnji mir i tišinu, nema boljeg učitelja od onoga u nama samima. Zahvalna je svojim učiteljima, a za sebe kaže da će biti večiti učenik.

RADIONICA IZOBILJA / trajanje 1h 30 min – Joga vikend Rtanj

Radionica “Put izobilja” ima tri koraka:

1. Osvešćivanje i promena uverenja

Vođenom meditacijom ćemo otkrivati situacije u kojima smo odrastajući dolazili do uverenja koja nas danas sprečavaju da živimo svoj puni potencijal. Osvestićemo uverenja koja nam ne služe i menjati ih na sva četiri nivoa verovanja – osnovnom, genetskom, istorijskom i nivou duše. Koristeći meditativnu tehniku oslobađaćemo se starih i usvajati nova uverenja koja će raditi za naše najviše dobro.

2. Otkrivanje životne svrhe

Izobilje je nešto što prirodno sledi kao posledica življena svoje životne svrhe tako da ćemo posebnom tehnikom otkrivati taj svoj put duše kao način da to i živimo.

3. Postavljanje jasnih holističkih ciljeva

Postavićemo jasnu nameru i formulisati holističke ciljeve.

O Dragani:

Dragana je savetnik za lični razvoj i predavač. Više od petnaest godina radi individulne sesije, drži predavanja, seminare i radionice na temu ličnog razvoja, prosperiteta i sreće. Poznata je kao vrlo autentičan i inspirativan predavač koji dotiče kako um tako i srce i pokreće na promene, rast i razvoj. Dragana u onome što radi spaja zapadni naučni pristup i drevne duhovne tehnike usmerene ka razvoju svesti i ljudskog potencijala. Prošle godine otkrila je moć terapeutskih eteričnih ulja i zbog velike promene koju je doživela na svojoj koži raduje je da ljude upoznaje sa čudesnim moćima ulja i njihovim uticajem na um i telo.

CENA “Vikenda izobilja “: od 20.000 rsd
(u zavisnosti od smeštajne jedinice)

Aranžman obuhvata:

(smeštaju u ekonomik sobi, duplex ili predsedničkom apartmanu)

Aranžman ne obuhvata prevoz do Rtnja.

Broj mesta je ograničen, a prijave su moguće do popune grupe. Vaše mesto je rezervisano uplatom 50 % od cene aranžmana.

 

 

 

Tagovi: joga, avantura, vikend, Srbija, Rtanj, spa, planina, vrelo, ramonda

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: