Jordan Yoga putovanje
1455 EUR

OTKAZANO: Jordan Yoga putovanje by Dejana Yoga 13.11.2022 - 21.11.2022. (9 dana)

Jordan Yoga putovanje / 9 dana, avionom / 13 – 21.11.2022.
Yoga Dejana Stankovic & Lucha T8

Zašto je osmišljen program putovanja Joge i Luche T8?

Želimo našim klijentima da ponudimo nešto sasvim jedinstveno. Putovanjem na energetsko moćno mesto kao što je Jordan, osetimo svi zajedno blagodeti koje će nam doneti ovo putovanje sa programom koji smo kreirali.

 • Program joge vodi Dejana Stanković, sertifikovani učitelj joge.

Joga će se realizovati jednom dnevno, u jutarnjim satima pre doručka. Časovi joge su oplemenjeni vežbama disanja koje umiruju um, doprinose osećaju mira i harmonije. Kroz časove prolazimo vežbe energetskog obnavljanja i opuštanja, istezanja, balanse. Svaki čas završavamo relaksacionom tehnikom joga Nidre. Nakon svakog časa osetićete se rasterećeni, odmorni, budni i srećni. Meditacija i molitva će posebno biti snažna upravo zbog intenzivne energije svetih mesta koje obilazimo.

Organizator puta nam je omogućio da vežbamo i meditiramo na jedinstvenim mestima, obali Mrtvog Mora, u pustinji Wadi Rum u sklopu našeg kampa, u Petri na terasi  hotela sa pogledom na grad. Ovi lokaliteti imaju posebnu energiju, uz naše svesno disanje, meditaciju, vežbanje, ovo putovanje će ostaviti na nas još jači utisak i sigurno ćemo pamtiti kao nešto posebno i jedinstveno što smo doživeli.

 •  Joga prostirke su obezbedjene
 • Nije neophodno imati predhodno iskustvo u joga praksi i meditaciji

Svi putnici dobijaju na korišćenje aparat Lucha T8.

Korišćenje Lucha T8 aparata putem talasa Šumanove Rezonance dovodi do osećaja harmonizacije tela i uma. Uz ovaj proizvod lakše se postigne stanje balansa i unutrašnjeg mira. Dokazano da frekfencija ovih talasa pozitivno utiče na fiziološko funkcionisanje svih ćelija. Proizvod koji je kreiran na principima fizike, biologije i anatomije.

Aparat Lucha T8 je registrovan u Srbiji, siguran i bezbedan za korišćenje.

Na ovom putovanju obićićemo Aman, Mrtvo more, najneobičnije jezero na svetu. Nakon noćenja na Mrtvom moru nastavljamo obilazak mističnog, zaboravljenog grada u steni, kraljevskih grobnica i riznica u pećinama Petru. Sama lokacija Petre je zadivljujuća, planine, koje u zavisnosti od doba dana menjaju boju od tamnocrvene do ružičaste, pa čak i narandžaste. Mistična Petra ostavlja bez daha svakog posetioca.Uveče se upuštamo u bajkovite scene Petra by night- igra svetlosti I tradicionalne muzike, u nestvarnom ambijentu Petre.

Mnoge tajne i misterije povezane su sa zadivljujućom drevnom građevinom.

Jutarnja joga na terasi hotela sa pogledom na Petru.

Dvodnevni obilazak Wadi Rum pustinje. Ako bi opisali ovu pustinju I doživljaj koji budi moglo bi se opisati upravo ovako: Ima nešto magično u pustinji, u njenoj surovoj prirodi, besprijekornoj lepoti satkanoj od sitnih čestica, njenoj nepredvidljivoj moći i zavodljivosti koja te zove da je otkriješ. Znaš da je opasna, a ipak je želiš istražiti, hodati duže, upoznati je dublje…

Nakon izlaska Sunca vežbaćemo jogu u pustinji, na jednom od najnestvarnijih prizora na svetu, lokalitet koji ima jedinstvenu energiju, osetićemo njeno snažno dejstvo putem vežbi disanja I meditacije. U popodnevnim satima prolazimo tehniku duboke relaksacije, Nidru. Uz svesnost prisustva I disanja upićemo svakom ćelijom energiju ovog mesta koju ćemo dugo pamtiti kao jedinstveno iskustvo. Veče završavamo tradicionalnom večerom pod zvezdama.

Obilazimo reku Jordan, mesto krstenja Isusa, planinu Nebo, Aman i njegove znamenitosti, grad Jereš, prelepog antičkog grada. Jedan je od najposećenijih lokaliteta u Jordanu, posle Petre i Wadi Rum pustinje.

 

Program i plan puta

Polazak: 13.11.2022.
1. DAN: Okupljanje grupe i ranojutarnji transfer do aerodroma u Budimpešti. Let iz Budimpešte za Aman u 15.00h. Dolazak u Aman u 19.30h.Transfer do hotela. Noćenje.

2. DAN: Nakon doručka, napuštamo smeštaj i polazimo za Mrtvo more. Usputno stajanje i obilazak Planine Nebo, mesto odakle je prvi put Mojsije video Obećanu Zemlju. Obilazimo reku Jordaana I mesto krštenja Isusa. Nastavak putovanja i obilazak Mrtvog mora,najneobičnijeg na svetu, jezera koje godinama privlaci hiljade turista i celog sveta. Aristotel je pisao o izvanrednim svojstvima njegove vode, a egipatska kraljica Kleopatra ga je dobila na poklon od Marka Antonija. Dubinom od 416m ispod nivoa mora, predstavlja najnižu tačku na zemlji. Koncentracija soli u vodi je najviša na svetu oko 30%, skoro osam puta više od saliniteta ostalih mora i okeana. Dolazak u smeštaj. Noćenje.

3. DAN: U ranim jutarnjim satima napuštamo smeštaj i polazimo za Wadi Musa. Smeštamo se u hotel, I odmah nakon toga upuštamo u obilazak Petre. Obilazak Petre. Obilazak grada u steni, kraljevskih grobnica i riznica u pećinama. Prolazak kroz kanjon Sik, brojna pećinska svetilišta, pozorište, slavne grobnice kraljevske porodice, isklesane u steni…  Danas je na listi Unesko kulturne baštine i privlači putnike iz svih delova sveta. Noćenje.

4. DAN: Nastavak obilaska Petre i uživanje u čarima Bliskog Istoka. Uveče se upuštamo u bajkovite scene Petra by night-igra svetlosti I tradicionalne muzike, u nestvarnom ambijentu Petre. Noćenje.

5. DAN: Nakon prelepe Petre, nastavljamo do još jednog od nestvarnih lokaliteta Jordana-u Wadi Rum pustinju, skoro pa netaknutu od strane ljudske ruke. Uživamo u nestvarnim predelima peščane i kamene pustinje, pešačimo, jašemo kamile, idemo na jeep safari I najleši zalazk sunca… Noćenje u pustinjskom kampu. Kamp je uredjen u tradicionalnom arapskom stilu, prilagodjen turistima I pruža sav komfor koji je potreban za boravak.

6. DAN: Nakon izlaska Sunca vežbaćemo jogu u pustinji, na jednom od najnestvarnijih prizora na svetu, lokalitet koji ima jedinstvenu energiju, osetićemo njeno snažno dejstvo putem vežbi disanja I meditacije. U popodnevnim satima prolazimo tehniku duboke relaksacije, Nidru. Uz svesnost prisustva I disanja upićemo svakom ćelijom energiju ovog mesta koju ćemo dugo pamtiti kao jedinstveno iskustvo. Veče završavamo tradicionalnom večerom pod zvezdama. Noćenje u pustinji.

7. DAN: Napuštamo smeštaj I transfer do Amana. Nakon dolaska u Amana, idemo u obilazak prelepog antičkog grada Jeraša. Jedan je od najposećenijih lokaliteta u Jordanu, posle Petre i Wadi Rum pustinje. Antički grad koji krije tragove naseljenosti od pre 6500 godina. Nakon šetnje kroz istoriju, vraćamo se u Aman. Noćenje.

8. DAN: Napuštamo smeštaj u prepodnevnim časovima, I slobodno vreme do polaska na aerodrom. Slobodno vreme za istraživanje Amana, glavnog grada Kraljevine Jordan. U gradu živi nešto više od 4 miliona stanovnika i smatraju ga najliberalnijim gradom u arapskom svetu. Broj turista je i dalje mali ali u poslednjim godinama se povećava. Bogato nasleđe i duh istoka sve više privlače pažnju putnika širom sveta. Grad koji je stvoren za istraživanje i uživanje u čarima Istoka. Kupujemo suvenire na bazaru, ispijamo čaj od nane, I spremamo se za put nazad. Transfer do aerodrome na let za Budimppeštu u 20.00h.

9. DAN: Dolazak u Budimpeštu u 22.40h i transfer do Beograda. Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj putovanja.

*U retkim slučajevima moguće je pomeranje datuma (dan-dva) u odnosu na planirane polaske od strane agencije ili avio kompanije. Nakon potvrđivanja grupe, potvrđuje se i datum polaska i povratka.

Cena aranžmana: 1455 EUR

Termin: 13.11.-21.11.2022.

Uslovi plaćanja: Prilikom prijavljivanja plaća se 200 € u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije
na dan uplate, a ostatak sume uplaćuje se najkasnije 6 nedelja pred put. Usled otkazivanja putovanja od strane putnika, čak I u slučaju Covid-19 pozitivnog testa, novac u visini avio karte neće biti refundiran, u skladu sa pravilima avio-kompanije.

Prijavljivanje: Preporučujemo ranije prijave jer je broj mesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji je validan za dato putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa datog putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja), u suprotnom agencija ne snosi odgovornost za štampanje avio karata sa pogrešnim imenom. Prijava je validna jedino uz uplatu avansa. Nakon izdavanja avio karata nije moguće odustajanje od aranžmana.

Cena aranžmana obuhvata:

 •  Povratnu avio kartu na relaciji Budimpešta– Aman – Budimpešta sa svim taksama, u ekonomskoj klasi sa 10kgručnog prtljaga , plus još jedna manja torba ručnog prtljaga.
 • Transfer na relaciji Beograd-Budimpešta-Beograd.
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama na bazi 7 noćenja sa doručkom (kontinetalni doručak) i večerom u hotelu 3*/4*
  (prema lokalnoj kategorizaciji)
 • Obilaske po planu i programu putovanja, svi izleti ukljuceni u cenu kao i program joge.
 • Sve transfere prema planu i programu putovanja
 • Kompletnu organizaciju i usluge predstavnika agencije na destinaciji

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Vizu za Jordan (na granici)
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (Globos osiguranje, do 30.000 eur, KOMFORT, od 19 do 75 godina, za 9
  dana bez COVID-19 pokrića – 1292 RSD , sa COVID-19 pokrićem – 1937 RSD)
 • Individualne troškove za vreme trajanja aranžmana
 • Osiguranje od otkaza putovanja (može se uzeti u bilo kojoj osiguravajućoj kući)
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit)
 • Doplata za poskupljenje takse za gorivo – visina YQ takse koja predstavlja nadoknadu za gorivo određena je prema
  ceni goriva u trenutku objavljivanja programa putovanja i podložna je promenama. Ukoliko do momenta polaska na put dođe do promene cene goriva shodno oscilacijama na tržištu naftne industrije, visina YQ takse biće naknadno obračunata prema ceni goriva važećoj u momentu polaska, a na osnovu zvaničnog obaveštenja avio prevoznika. Putnici će o promeni cene avio prevoza biti obavešteni pisanim putem i biće u obavezi da organizatoru putovanja uplate razliku, što je putnicima programom putovanja kao sastavnim delom ugovora o putovanju saopšteno i što su putnici potpisanim ugovorom i saglasnošću prihvatili.

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: