8.500 RSD

Kanjoning avantura Porečje-Vučje by Nature Travel Office 04.09.2022. (jednodnevna)

PLAN I PROGRAM PUTA

Polazak ispred hale Čair iz Niša (kod biletarnice)u 08:00. Vožnja auto-putem do Leskovca i dalje do Vučja, podnožja planine Kukavice. Reka Vučjanka na svom prolazu do mesta Vučje, u završnom delu prolazi kroz kanjon dužine dva kilometra. U dužini kanjona ima pad od 300 metara, što sam kanjon čini izazovnim. Nivelacijom od 300 metara učinjeno je da kanjon bude prepun vodopada, slapova i virova. Najimpozantniji među njima su Đokini virovi. Uz naš tim i odgovarajuću opremu kanjon će Vam biti pravi doživljaj. Oblačimo odela i čizmice, stavljamo kacige, navlačimo pojaseve. I odmah na samom ulasku u kanjon krećemo da se spuštamo užetom niz vodopade, provlačimo između stena i kupamo u prirodnim bazenima. Pored prirodnih lepota, ovaj kraj obiluje kulturno-istorijskim znamenitostima. Najvažniji među njima je srednjevekovni Skobaljić grad. Impozantne ruševine grada na brdu iznad reke, datiraju još s kraja XI veka. Povratak u Beograd u večernjim časovima. Kraj programa.

ZA AVANTURU PONETI:

Duboke patike ili planinarske cipele, više pari čarapa, majice sa kratkim rukavima, tanka jakna sa kapuljačom (po mogućstvu da bude nepromočiva), polar ili dukserica, naočare, kapa, krema za sunčanje. Po želji poneti slatkiše, grickalice, osvežavajuće napitke i vodu. Sve to staviti u mali ranac. Ne zaboravite: kupaći kostim, peškir, rezervne cipele i odeću i, kao i uvek, dobro raspoloženje!

NAČIN PLAĆANJA:

Cena aranžmana po osobi: 8.500,00 

Cena aranžmana obuhvata:

  • prevoz,
  • opremu za prolazak kroz kanjon,
  • usluge licenciranih vodiča,
  • organizaciju i vođstvo puta.

Cena aranžmana ne obuhvata:

  • hranu,
  • individualne troškove.

50% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana najkasnije mesec dana pred putovanje. Ovaj program je rađen na bazi 7 prijavljenih putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu (ili tržištu roba i usluga) ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Prema Zakonu o turizmu (član 79), za jednodnevne izlete (putovanja kraća od 24 sata) nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja.

Info i rezervacije:

Prilikom rezervacije, u polje za napomene, naznačiti broj obuće i veličinu neoprenskog odela.

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: