160 EUR

Kanu safari na reci Trebižat, Mostar i prirodne lepote Hercegovine by Aktivni Odmor 27.05.2022 - 29.05.2022. (3 dana)

SARAJEVO, MOSTAR, ČAPLJINA, REKE TREBIŽAT, NERETVA I BUNA, BLAGAJ, VODOPAD KRAVICA I POČITELJ

★ PLAN I PROGRAM: 

27/5 Polazak iz mesta stanovanja u prepodnevnim satima. Putujemo privatnim automobilima u konvoju. (roadtrip fazon)

Povezujemo ljude koji imaju automobil i voljni su da povezu lica koja nemaju prevoz. svaki vozač koji poveze tri putnika, potpuno je oslobođen troškova goriva i putarina. Sve troškove snose 3 vožena lica.

 

 

Oni koji se ne uklapaju u satnicu, poći će u željenom terminu.
Pravimo pauzu u Sarajevu, gde je planiran ručak, koji nije uračunat u cenu aranžmana. Nastavljamo put ka Mostaru i tamo stižemo u kasnopopodnevnim satima. Smeštaj u hotelu, večera, setnja kroz grad i noćenje.

 

 

28/5 Nakon doručka u hotelu, polazimo ka gradu Čapljina. Stižemo na prelepo imanje gde se održava kanu safari. Spust traje 3,5 do 4 sata. Po završetku bogat ručak, druženje, uživanje i ležanje na travi. U kasnijim popodnevnim satima, obilazak obližnjeg veličanstvenog vodopada KRAVICA. U povratku obilazak srednjovekovnog grada POČITELJ. Povratak u Mostar, noćenje.

 

 

 

 

29/5 Nakon doručka u hotelu, polazimo ka brdu FORTICA, gde se održava ZIP LINE, udaljenom 20 min vožnje automobilom. Spust zip lineom se plaća 25 EUR i nije u ceni aranžmana. Potom idemo ka BLAGAJU, na vrelo reke BUNE. Tamo je predviđen ručak, koji ne ulazi u cenu aranžmana. Po završetku aktivnosti, povratak kući.

 

 

 

 

★ SMEŠTAJ:

HOTEL EMEN 4★, MOSTAR (kliknite ovde)

Lepo uređen hotel u samom jezgru Starog grada. Sobe su dvokrevetne, sa francuskim ležajem(veći broj jedinica) ili odvojenim krevetima. Oni koji prvi uplate rezervaciju, imaju prioritet u izboru soba. Lica koja budu želela da budu samostalno u sobi, mogu to ostvariti, uz doplatu.

 

★ CENA: 160 eur


U cenu su uračunata:

  • 2 noćenja u hotelu sa 4★,
  • 2 doručka, 1 večera i 1 gala ručak sa neograničenom konzumacijom pića na reci Trebižat,
  • KANU SAFARI avantura,
  • troškovi organizacije i vodiča.

U cenu nije uračunat:

  • prevoz,
  • fakultativni obroci,
  • spust zip lineom (iznosi 25 eur),
  • ulaz na vodopad Kravica(10 eura, ali postoji šansa da spustimo cenu u pola)
Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: