krčedinski kajak safari
2.500 RSD

OTKAZANO: Krčedinski kajak safari by No fat no stress 22.05.2022. (jednodnevna)

Krčedinski kajak safari je avantura gde se svi osećamo kao mala deca, tako malo ostrvo, a toliko različitih životinja, prava akcija za ljubitelje životinja.  Prethodno iskustvo nije potrebno, od nas ćete dobiti osnovnu obuku za upravljanje kajakom.

Avantura počinje u 11h sa mesta polaska koje dobijate nakon kompletirane prijave, potrebno je doći 15 minuta ranije kako bi vam podelili opremu i bili spremni za kajak. Srednji nivo težine, trajanje 2 do 3  sata veslanja + pešački deo na ostrvu. Kajaci su sit in, stabilni, namenjeni za rekreaciju.

Za ovu avanturu mogu da se prijave punoletna lica. Deca moraju biti u pratnji roditelja ili nekog punoletnog lica. Deca do 14 godina imaju 50% popusta. Sva deca moraju biti u dvosedu sa punoletnom osobom.

Pre početka veslanja dobijate kratku obuku na suvom, nakon čega ulazimo u kajake i krećemo sa praktičnim delom. Instruktor je sve vreme u zasebnom kajaku pored vas i uči vas.

Kajak avantura počinje od Beške ispod mosta odakle krećemo na kajak safari nizvodno prema Krčedinskoj adi. Ukoliko je visok vodostaj idemo oko Krčedinske ade, ako je nizak vodostaj idemo sve pored obale glavnim tokom Dunava i razgledamo domaće životinje, konje, krave, svinje mangulice, koze. Planiramo  da izađemo na donjem delu ostrva i da prošetamo i razgledamo životinje sve do gornjeg dela ukupno 4 km pešačenja.

Za ovu trening avanturu se treba obući sportski u skladu sa vremenom, nakon zakazivanja kajak treninga dobićete detaljne instrukcije kako se obući za taj dan. Treba znati da je ovo sport na vodi i da se često pokvasimo tako da treba poneti i rezervnu garderobu.

Treba poneti vodu, neku čokoladicu ili energetsku hranu, kačket, naočare za sunce, kremu za sunčanje, papuče kada je toplo vreme,  ukoliko imate rukavice za teretanu ili bicikl ponesite jer veslo zna da nažulja ruke.

Preporučena sportska garderoba od sintetike i vune.
Napomena – svako dolazi svojim prevozom do Beške, pošto se vesla u jednom pravcu, nakon završetka veslanja i pešačenja vozače vraćamo do svojih automobila.

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: