mirisni joga vikend na divcibarima
Na upit

Mirisni joga vikend na Divčibarama 04.12.2020 – 06.12.2020. 04.12.2020 - 06.12.2020. (3 dana)

Dobrodošli na još jedan Mirisni joga vikend na Divčibarama – osmišljen je da vas opusti, regeneriše i da vas kroz kontakt sa sobom i prirodom osnaži i izbalansira. Na obronke Divčibara vode vas Baya Bangue Namkosse koja će voditi časove joge dok će vas Dragana Bačanek uvoditi u svet terapeutskih eteričnih ulja.

PROGRAM

1. DAN, PETAK 4. DECEMBAR

• od 17:30h okupljanje grupe i smeštanje u objekat Heba, Beogradsko naselje bb, Divčibare
• 19:30-19:55h Predavanje na temu: “Eterična ulja kao podrška ličnom razvoju”
• 20-21:10h čas Yin joge
• Noćenje

2. DAN, SUBOTA 5. DECEMBAR

• od 8h doručak
• 10 – 12h odlazak u spa centar i bazen, hotel “Crni vrh” (opciono)
• 12h šetnja do drveta ljubavi i vidikovca “Crni vrh”
• 13h meditativna radionica sa eteričnim uljima na vidikovcu
• od 14h slobodno vreme do ručka
• 15 – 18h ručak
• 20-21:15 h čas Hatha joge
• Noćenje

3. DAN, NEDELJA 6. DECEMBAR

• 8 – 9.15h čas Hatha joge
• od 9.30h doručak
• slobodno vreme do napuštanja soba do 12h

CENA MIRISNOG VIKENDA JE 12.500 DIN
Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi : 4.800 din

 

ARANŽMAN OBUHVATA: 

 • 2 noćenja u hotelu Heba na Divčibarama 
 • smeštaj u dvokrevetnim sobama ( jednokrevetna soba se doplaćuje 4800 din za oba dana) 
 • 2 polupansiona – doručak i večera 
 • Osiguranje za vreme boravka u hotelu Heba 
 • 3 časa joge 
 • Učešće na predavanju Eterična ulja kao podrška ličnom razvoju kao i sama eterična ulja koja ćete probati tokom predavanja. 
 • Učešće na meditativnoj radionici sa eteričnim uljima kao i eterična ulja koja će se koristiti tokom radionice. 
 • Usluge vodiča za obilaske vidikovaca 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: 

 • Prevoz do Divčibara 
 • Bazen i spa u Hotelu Crni Vrh ( cena pojedinačne karte : 500 din)

 

Broj mesta je ograničen, a prijave su moguće do popune grupe. Vaše mesto za mirisni joga vikend je rezervisano uplatom od 50 % od cene aranžmana. 

O ČASOVIMA

JIN JOGA / čas traje 1h 20 min.

Jin joga potiče iz taoističke filozofije. Dve strane istog novčića, suprotni i komplementarni princip u prirodi. Jin je pasivan, stabilan, skriveni aspect, a jang je aktivan promenljiv aspekt koji se ispoljava. Cilj je pronaći I napraviti balans između jin i jang tipa aktivnosti jer u suprotnom telo i um pate. Kod JIN JOGE radimo na hlađenju i istezanju dubokih mišića i fascije, a u pasivnim položajima se zadržavamo duže od 3 do 5 min. Čas je pogodan za sve nivoe vežbača i za potpune početnike. Za čas su potrebni prostirka i mali peškir.

HATHA JOGA/ trajanje časa 1h 45min.

Čas tradicionalne hatha joge počinjemo pranajamom (vežbom disanja). Zatim radimo asane za duboko osnaživanje
mišića I vežbe istezanja u drugom delu časa. Čas završavamo joga nidrom.Čas je prilagođen za sve nivoe vežbača I
potpune početnike uz obavezno obaveštavanje instruktora o bilo kojoj lekarskoj dijagnozi! Za čas su potrebni prostirka i mali peškir.

Predavanje “Eterična ulja kao podrška ličnom razvoju”

Osmišljeno je kao interaktivno upoznavanje sa osnovama aromaterapije i moćima terpeutskih eteričnih ulja gde će učesnici osim novih saznanja moći i da osete mirise ulja koja imaju najčešću primenu.

Meditativna radionica 

Meditativna radionica koja će se održati u prirodi, biće jedno neobično unutrašnje putovanje uz podršku eteričnih ulja koja će nas voditi do nas samih i upravo onih tema koje nas možda blokiraju da živimo kvalitetenije i celishodnije. Svako će svoj doživljaj i spoznaju zadržati za sebe ili ukoliko to želi podeliti sa grupom. 

O Bayi:

Baya se dugi niz godina bavila glumom, radila na nekoliko televizija, u produkcijskim kućama, da bi se sva njena interesovanja integrasala u jednoj profesiji 2018. godine kada je nastala emisija “Baya i joga” koja se svakog dana emituje na TV Nova S. Joga je deo njenog života dvadesetak godina, tokom kojih je istraživala različite stilove i učila, a od 2016. godine je sertifikovani instruktor Hatha joge i tehnika disanja. Raduje je da svoju strast i ljubav prema ovoj drevnoj filozofiji deli sa drugima, podučavanje doživljava kao blagoslov i smatra da kada upoznamo unutrašnji mir i tišinu, nema boljeg učitelja od onoga u nama samima. Zahvalna je svojim učiteljima, a za sebe kaže da će biti večiti učenik.

O Dragani:

Dragana je savetnik za lični razvoj i predavač. Više od petnaest godina radi individulne sesije, drži predavanja, seminare i radionice na temu ličnog razvoja, prosperiteta i sreće. Poznata je kao vrlo autentičan i inspirativan predavač koji dotiče kako um tako i srce i pokreće na promene, rast i razvoj. Dragana u onome što radi spaja zapadni naučni pristup i drevne duhovne tehnike usmerene ka razvoju svesti i ljudskog potencijala. Prošle godine otkrila je moć terapeutskih eteričnih ulja i zbog velike promene koju je doživela na svojoj koži obožava da ljude upoznaje sa čudesnim moćima ulja i njihovim uticajem na um i telo.

Hotel Heba

Hotel Heba je ušuškan u prirodno okruženje Divčibara, potpuno je prilagođen kako deci, tako i odraslima. Nadomak brojnih vidikovaca i neiskorišćenih resursa, u neposrednoj blizini centra , a opet na dovoljnoj udaljenosti od glavne saobraćajnice što garantuje miran boravak bez buke. Sa smeštajnim kapacitetom od 31 sobe (dvokrevetne, trokrevetne četvorokrevetne i family rooms), u lepom i prijatnom ambijentu uz nasmejano osoblje i tradicionalnu kuhinju gosti se osećaju kao u svom domu, među svojima. Prostorije objekta – recepcija, lobby bar, caffe club, višenamenska sala, igraonica, restoran sa letnjom baštom, čine svakim detaljem spoj modernog ambijenta sa prirodom. Pored navedenog, gostima su na raspolaganju besplatan parking, otvorena internet konekcija, sef, usluge vešeraja, room service, prostorija za rekreaciju i stoni tenis.

 

INFO I REZERVACIJE:

Prijave za mirisni joga vikend putem emaila : mirisnijogavikend@gmail.com ili putem sajta bayajoga.com

 

 

Tagovi: mirisni joga vikend, hatha yoga, yin yoga, divcibare, etericna ulja

 

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: