Miročka voda – Brza Palanka

Porodično kamping odmorište ’’Miročka voda’’ se nalazi u Brzoj Palanci, na samoj obali Dunava, 250 km. od Beograda. Do kampa se stiže dunavskom magistralom Beograd-Požarevac-Veliko Gradište-Golubac-Donji Milanovac-Kladovo-Brza Palanka, a može i putem Beograd-Paraćin-Zaječar-Negotin-Brza Palanka. Kamp je kapaciteta 100 kamping jedinica za šatore i 45 za auto kuće i prikolice. Kamp raspolaže i sa 8 dvokrevetnih i trokrevetnih soba sa kupatilima u apartmanskom objektu.

Neposredna blizina Đerdapskog jezera 1 i 2 na Dunavu, Nacionalnog parka ’’Đerdap’’ i planine Miroč, omogućavaju posetiocima brojne sportsko – rekreativne aktivnosti: plivanje, jedrenje, ribolov, pešačenje, biciklizam, planinarenje, odbojka i mali fudbal na pesku, kao i branje lekovitog bilja. U okolini se mogu posetiti Hidroelektrane Đerdap 1 i 2, manastiri Vratna i Manastirica, degustirati i uživati u vrhunskim vinima i ishrani u pimnicama Rajac i Rogljevo, kao i nacionalnim restoranima Šaran i Kod Maxe u samoj Brzoj Palanci.

Poznat po izuzetnom porodičnom gostoprimstvu, boravak gosta u kampu je odmor za dušu i telo.

Kamp je dobio znak ADAC za 2015, 2016. i 2017. godinu.

Kontakt osoba: Mirko Nikolić

 

Website:

Miročka voda

 

Latituda

44.48465

Longituda

22.45701

Adresa

Negotinski put bb, 19323 Brza Palanka

Broj telefona

+381 63 417 497

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: