Rtanj vikend avantura
14.400 RSD

Misteriozna planinska lepotica Rtanj by Aktivni Odmor 14.10.2022 - 16.10.2022. (3 dana)

PLANINA RTANJ, RADGOST

14 – 16.10. 2022.

Legende o planini sa čijeg se vrha može videti ušće Save u Dunav, mitovi o skrivenom blagu u njenoj utrobi, tajne o vanzemaljcima i užarenim kuglama koje je nadleću, priče o pozitivnoj energiji kojom zrači, ali i zadivljujuća lepota, veličina, savršen geometrijski oblik i lekovito bilje koje raste samo na njenim obroncima, čine Rtanj zagonetnim delom prirode čije tajne još uvek nisu otkrivene.

Ovo nije turistički aranžman i ne podrazumeva tur. standarde, već istraživački događaj, namenjen članovima udruženja.
Član se postaje jednostavnim popunjavanjem online formulara.

★ PROGRAM PUTOVANJA:
PRVI DAN, 14.10 : 
Dolazak u predvečernjim satima u  smeštaj u Pansion Radgost, upoznavanje sa članovima grupe. Šetnja podnožjem Rtnja i obilazak energetsko centra Vrelo i razgovori o legendama i misteriji Rtnja. Večera, druženje uz živu muziku, noćenje.
DRUGI DAN, 15. 10 : Doručak, obilazak energetsko centra Vrelo ( preporuka je da se obilazi dva dana uzastopno), celodnevna planinarska tura do vrha Šiljak(1565 m/v). Prelazi se ukupno 15 km, sa visinskom razlikom 1000 m.(srednje zahtevna).

Pešačenje planinom je u pratnji vodiča. Vodimo i razgovore o legendama i misteriji Rtnja. Povratak večernjim satima, večera uz druženje i muziku. Nočenje.

TREĆI DAN, 16.10 : Doručak, polazak u Soko banju i poseta izletištu Lepterija. Povratak…

★ CENA: 14.400 dinara

★ REZERVACIJE: 

Uplata rezervacije u iznosu od 8000 dinara je neophodna. Koristi se za rezervaciju smeštaja i angažovanje vodiča.

Rezervacije se uplaćuju do popune kapaciteta. Smeštajni kapacitet je ograničen. Ostatak, do punog iznosa aranžmana se uplaćuje na licu mesta.
Uplaćena rezervacija, u slučaju sprečenosti dolaska se ne vraća, a prenosiva je na drugo lice.

★ PREVOZ
PREVOZ JE INDIVIDUALAN.
POVEZUJEMO ONE KOJI IMAJU MESTA U AUTOMOBILIMA SA ONIMA KOJI IH POTRAŽUJU. VOZAČI KOJI POVEZU TRI OSOBE, OSLOBOĐENI SU TROŠKOVA PLAĆANJA GORIVA.

★ SMEŠTAJ I HRANA:
Pansion Radgost  je pansion sa dušom, sastavljen od 10 soba sa vlastitim kupatilom i domaćinskom hranom, locirani su u podnožju planine Rtanj. 

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: