moj reset vikend
158 EUR

Moj reset vikend – Sarajevo by BAYA Joga 12.11.2021 - 14.11.2021. (3 dana)

“Moj reset vikend” osmišljen je kao relaksirajući, ali i svrhovit vikend, nakon koga ćete se osećati osveženo, odmorno i energizovano.

U zanosnom ambijentu Tarčin M Gallery hotela – 5*, okruženi gustom šumom i okolnim planinskim vrhovima Igmana i Bjelašnice, moći ćete da otpustite sav stres svakodnevnice kroz nežne časove joge i inspirativne radionice.

PROGRAM

1.dan PETAK

 • od 14 h okupljanje grupe i smeštanje u objekat Tarčin M Gallery
 • od 19 do 20:10 h čas radionica “Re-Set”
 • slobodno vreme – Spa centar, bazen, šetnja okolnim stazama, jahanje, vožnja kvadom
 • noćenje

*petkom Spa radi produženo i to samo za dame (Ladies night)

2. dan SUBOTA

 • od 8 do 9.20 h čas Hatha joge
 • od 9.30 do 11 h doručak
 • od 11.30 h do 16 h slobodno vreme za spa, šetnju okolnim stazama, jahanje, vožnju kvadom, paintball itd
 • od 16h do 18.30 h radionica “Re-Set”
 • od 18.30 h slobodno vreme (Spa centar – sauna, bazen, masaža) )
 • noćenje

3. dan NEDELJA

 • od 8 do 9.20 h čas Hatha joge
 • od 9.30 do 11 h doručak
 • od 11 do 15 h slobodno vreme do polaska ( Spa centar – sauna, bazen, masaža )

NAPOMENA : Za prijavljene iz Srbije koji žele da iskoriste neradne praznične dane, uz doplatu, mogućnost dolaska dan ranije, u četvrtak 11.novembra.

O ČASOVIMA

Čas tradicionalne Hatha joge počinjemo pranajamom (vežbom disanja). Zatim radimo asane za duboko osnaživanje mišića I vežbe istezanja u drugom delu časa. Čas završavamo joga nidrom – dubokom relaksacijom tela i uma. Čas je prilagođen svim nivoima vežbača i potpunim početnicima. Za čas je potrebno poneti prostirku i mali peškirić za ispod glave.

O Bayi:

Baya se dugi niz godina bavila glumom, radila na nekoliko televizija, u produkcijskim kućama, da bi se sva njena interesovanja integrasala u jednoj profesiji 2018. godine kada je nastala emisija “Baya i joga” koja se svakog dana emituje na TV SK. Joga je deo njenog života dvadesetak godina, tokom kojih je istraživala različite stilove i učila, a od 2016. godine je sertifikovani instruktor Hatha joge i tehnika disanja. Raduje je da svoju strast i ljubav prema ovoj drevnoj filozofiji deli sa drugima, podučavanje doživljava kao blagoslov i smatra da kada upoznamo unutrašnji mir i tišinu, nema boljeg učitelja od onoga u nama samima. Zahvalna je svojim učiteljima, a za sebe kaže da će biti večiti učenik.

O RADIONICAMA

“Re-Set” dvodnevna radionica, kako joj ime kaže, ima za cilj da podrži učesnike u kreiraju novog, zdravijeg i svrhovitijeg načina
življenja.

Program je podeljen na dva dela:

– u prvom danu se bavimo čišćenjem našeg mentalnog i emocionalnog nakupljenog prtljaga kako bismo postali protočni i inspirisani za dalji proces
– u drugom danu se bavimo kreiranjem našeg novog modela svakodnevnice, onog koji podržava naše istinske želje i trenutne
potrebe. Spoznajemo koje su to nesvesne želje koje nas iznutra pokreću i učimo kako da vešto prepoznamo i izbegnemo stres.

Radionica je zasnovana na priznatim naučnim metodama za lični razvoj, sa elementima coaching-a i vođene meditacije. Kroz proces vas vodi Marija Sinanović, edukator sa bogatim iskustvom u radu sa pojedincima i grupama.

O Mariji:

Marija Sinanović je NLP trener, PCM trener i coach. Kroz svoje bogato radno iskustvo, Marija se pozicionirala kao omiljeni trener i coach mnogim regionalnim liderima, a podjednako je usmjerena i na individualni life coaching i tehnike iscjeljenja. Marija je izuzetno posvećena svom ličnom i profesionalnom usavršavanju kako bi na treninzima polaznicima pružila uvijek aktuelna i ekskluzivna znanja, stoga neprestano uči i otkriva nove pristupe wellbeing-u.

Njene treninge odlikuje holistički pristup, budući da podjednaku pažnju u radu posvećuje alatima za ostvarivanje poslovnih rezultata koliko i alatima za ličnu promjenu.

Osnivač je i aktivni predavač „Yellow brick“ edukativnog centra u Sarajevu, Bosna i Hercegovina.

Cena “Mog reset vikenda “: od 158 eur

(u zavisnosti od smeštajne jedinice)

158 eur (310 bam) po osobi u trokrevetnoj sobi
177 eur (345 bam) po osobi u dvokrevetnoj sobi
254 eur (497 bam) po osobi u jednokrevetnoj sobi

Aranžman obuhvata:
2 noćenja sa doručkom u hotelu Tarčin M Gallery 5*
(smeštaju u trokrevetnim, dvokrevetnim i jednokrevetnim sobama)
dva časa joge
dve radionice

Aranžman ne obuhvata:
Prevoz do hotela ( mogućnost organizovanja kombi prevoza iz Beograda)
Fakultativne aktivnosti (jahanje, vožnja kvadovima, paintball)

Covid napomena: za ulazak u BIH nije potreban nikakav dodatni uslov (ni PCR, ni antigenski test, ni potvrda o vakcinaciji)

Broj mesta je ograničen, a prijave su moguće do popune grupe. Vaše mesto je rezervisano uplatom 50 % od cene aranžmana.

 

 

 

Tagovi: vikend, moj reset vikend, sarajevo, joga, baya joga, radionice, sarajevo, hatha joga, pranajama, vezbe disanja, jahanje, voznja kvadovima, paintball

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: