Moja uspomena

„Moja uspomena“ je mali kamp u okviru seoskog domaćinstva u idiličnom selu na Dunavu Čortanovci, osnovanog davne 1966. godine. Poseduje kamping prostor za šatore i prikolice. Svojim gostima ljubazni domaćini mogu ponuditi jela iz makrobiotičke kuhinje, jela od povrća i voća organskog porekla. Gosti mogu koristiti potpuno opremljenu kuhinju i trpezariju, kamp ima toalete i odvojeno kupatilo. Imanje poseduje vrt sa raznim ukrasnim drvećem i cvećem kao i voćnjakom koji bogato rađa pa izgleda kao da se celo imanje kupa u zelenilu drveća i šarenilu ukrasnog bilja. U dvorištu se nalazi mala pekarica za pripremu spore hrane i pečenje hleba, odjek davnih vremena. Deo sa stolicam i krevetima za odmaranje u dvorištu pružiće vam nezaboravne trenutke druženja sa prijateljima i porodicom. Kućni ljubimci su takođe dobrodošli a uz neko drvo možete parkirati i svoj bicikl. Domaćinstvo poseduje i sobe kategorisane sa 4 zvezdice.

Ovde se možete odmoriti u pravoj domaćoj, seoskoj atmosferi, nadomak velike reke Dunav i Fruške gore koja pruža razne sportske ali i kulturno-istorijske sadržaje.

Kao uspomenu na boravak u „Mojoj uspomeni“ gosti dobijaju na poklon piće dobrodošlice-domaću rakiju, koja je domaći proizvod i sezonsko voće koje uspeva na imanju.

 

Website:

http://mojauspomena.rs/

 

Latituda

45.1627572

Longituda

20.0009035

Adresa

Vikend naselje, Nadkaraš 846

Broj telefona

+38163 8244830

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: