Nova godina na planini
Na upit

Doček nove godine na planini: Provedi se najbolje do sad

Nova godina na planini zvuči kao super ideja da baš ovu godinu dočekate na malo drugačiji način.

Uz pucketanje vatre, drage, ali i neke nove ljude, muziku, domaću hranu, skijanje, druženje, pravljenje najjačeg sneška, igre bez granica, obilazak novih vidikovaca.. Zar ne zvuči dobro?!

Ako su vam dosadili klubovi i splavovi, poseta nekom od Evropskih gradova vam je skupa i nemate više ideja ni gde biste, ni šta biste mogli.. Mi onda imamo rešenje za vas!

DOČEKAJTE 2023. GODINU NA PLANINI. 🌟  

U novogodišnjoj noći okruži se prijateljima, partnerom ili porodicom, na putovanju i provedite se nezaboravno!

U nastavku delimo sa vama zašto vam preporučujemo da nova godina na planini bude vaš izbor, kakav provod možete da očekujete i šta mi sve imamo u ponudi od tura.


Zašto baš nova godina planini?

Možemo li da poklonimo sebi nešto bolje od novogodišnjeg putovanja, i to u našoj lepoj Srbiji? Od aktivnog 1. januara, na snegu? Čaja ili kuvanog vina između skijanja? Obilaska nekih novih mesta?!

Na planini je podjednako, kao i u nekom klubu ili splavu, provod zagarantovan.

Možda još i bolji, jer je atmosfera intimnija. Ali pored provoda, najbolje od svega je što prvi dan u godini nećete provesti izležavajući se u krevetu.

Već će to biti na aktivan način, na svežem vazduhu. Šetnjom, igrama, skijanjem – kako god da se odlučite. Verujemo da je važno prvi dan započeti u nekom lepom okruženju i maniru. 

Dobro, čak i ako se odlučite da provedete u krevetu dan. Opet gledajte to sa vedrije strane – bar ste na planini i u svakom trenutku možete izaći na čist vazduh. Da pravite sneška, popijete toplu čokoladu, šta poželite.. 

Kakav provod možeš da očekuješ na planini?

Kad si okružen dobrom ekipom, provod ne može da bude loš. Čak, šta više – može biti FENOMENALAN! 

Doček nove godine je uglavnom propraćen večerom, uz DJ-a ili laganu muziku, uz društvo, upoznavanje novih ljudi, ples, smeh.. Ništa previše fensi, a opet povoljna varijanta dočeka, koji ćete sigurno dugo pamtiti.

Kako vam se čini? Jesmo li uspeli da vam bar malo zagolicamo maštu? Ako jesmo, nastavite da čitate!


Šta sve imamo u ponudi? 

Okupi ekipu, izaberite planinu i krenite u avanturu! 

Na vama je da izaberete da li želite Taru, Zlatar, Zlatibor, Divčibare, Goč, Staru planinu, a imamo i opciju dočeka nove godine na ostrvu Lošinj, uz hiking i vožnju bajsa.
Ne možete da pogrešite za koju god planinu da se odlučite! Svaka je u tom periodu godine na svoj način magična i posebna. 

Topla čokolada i kuvano vino, tiha vatrica u pozadini, skijanje od jutra do sutra, otkačena ekipa.. Tako nekako mi zamišljamo savršenu novu godinu, a vi?  

Svi programi su namenjeni parovima, skijašima, ljubiteljima prirode, ekipama, avanturistima, a neki su prilagođeni i roditeljima sa decom. Sve što je potrebno jeste da spakujete planinarsku i skijašku opremu, toplu i udobnu garderobu, nešto kul i školjičavo za doček, i naravno dobro raspoloženje i volju za zabavom. Ako nemate skijašku opremu, možete je iznajmiti. Ako ne znate da skijate – vreme je da naučite! 


Pozivamo vas da 2023. dočekate na najbolji mogući način.

Očekujemo vaše prijave za novogodišnje ture i družimo se na planini!

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: