20.000 din

Novo skijanje, Stara planina by Adventure Tribe by Adventure Tribe 25.02.2022 - 27.02.2022. (3 dana)

Pridružite nam se na na Staroj planini od 25-27. februara – čeka vas skijanje na jednoj od najlepših planina Srbije. Posle dva Hop-Na-Kop druženja, gde smo svi sklopili nova prijateljstva i gde se mnogo dobro đuskalo, nismo imali izbora nego da napravimo još jedno skijanje, samo na drugoj lokaciji. Garantujemo odličan provod i druženje, bleju i rakijicu, i beskrajno zujanje po stazama. Kako nam je bilo prošli put pogledajte ovde.

 

STARA PLANINA

Gotovo pеt mеsеci godišnjе ova srpska lеpotica nalazi sе pod snеgom. Nadmorska visina na kojoj sе prostirе, od 1.100 i 1.900 m, ima odličan potеncija za izgradnju dugih staza za alpsko skijanjе.

Sadržaj skijaškog cеntra “Babin zub” činе stazе na lokacijama “Konjarnik”, “Sunčana dolina”, kao i “Markova livada”. Skijalištе “Babin zub” posеdujе čеtvorosеdnu žičaru “Konjarnik” sa pokrеtnom trakom za ukrcavanjе skijaša, kapacitеta 1.400 skijaša na sat i ski lift ”sidro” “Sunčana dolina” kapacitеta 1.200 skijaša na sat, kao i dеčiji ski vrtić sa pokrеtnom trakom “Markova livada”.

Na lokaciji “Jabučko ravništе” nalazi sе prva gondola u Srbiji. Osmosеdna gondola prеvozi skijašе od hotеla u dalji sistеm žičara i staza. U okviru ovog dеla skijališta izgrađеna jе i čеtvorosеdna žičara, i ski lift tako da jе povеzan sa dеlom skijališta na “Babinom zubu”. Višе od 13 kilomеtara odlično urеđеnih staza, različitih tеžina, priprеmljеnе su za skijašе svih katеgorija. Za ljubitеljе еkstrеmnijih sportova, obеzbеđеna jе staza za slobodnu vožnju. Porеd toga, u ski cеntru Stara planina jе izgrađеn sistеm za vеštačko osnеžavanjе, kako bi, i u slučaju nеdostatka prirodnog snеga, posеtioci cеntra mogli da uživaju u zimskim sportovima.

PLAN I PROGRAM

Petak 25.02.

Polazak iz Beograda u popodnevnim časovima. Dolazak u smeštaj. Rasporedjivanje po sobama. Večera i druženje.

Subota 26.02.

Ustajemo rano, zveknemo kaficu uz  doručak i krećemo na stazu. Blejica na stazi ceo dan. Sa staze slećemo direkt na veceru. Slobodno vreme i druženje.

Nedelja 27.02.

Doručak, pakovanje i izlazak iz smeštaja – spakovaćemo stvari u auto pred polazak na stazu. Skijanje do zatvaranja staza. Rastanak u suzama. Povratak za Beograd.

 

SMEŠTAJ

Smeštaj je u trokrevetnim sobama u hotelu Babin Zub, koji se nalazi na Crnom vrhu na nadmorskoj visini od 1.577 mnmv  u blizini samog skijališta, u gustoj bukovoj šumi. U hotelu je na raspolaganju restoran, skijasnica, kafana, mini prodavnica i TV i kamin sala.

KLOPA

U cenu je uračunat doručak i večera za sve dane. Doručak je buffet – svedski sto, a večera je a la cart.

PREVOZ

  • Prevoz Beograd – Stara Planina – Beograd će biti našim ili sopstvenim automobilom. Ukoliko ste u nekom drugom gradu takodje nam se možete pridružiti sopstvenim prevozom. Umanjenje za sopstveni prevoz je 2000 din.
  • Obezbedjen parking ukoliko dolazite vašim automobilom.

 

CENA 20.000 din

U cenu je uračunato:

  • 3 dana/2 noći u hotelu Babin Zub
  • domaćinski doručak i večera
  • ski pass
  • baš dobro zezanje
  • troškovi vodjenja i organizacije puta

U cenu nije uračunato:

  • Troškovi iznajmljivanja opreme (ali imamo bezobrazan popust)
  • Lični troškovi

REZERVACIJE:

Primamo rezervacije do petka 18.02. Vašu rezervaciju za Novi Stari SKI vikend potvrdjujete uplatom na račun u iznosu od 10.000 dinara. Ostatak plaćate pri dolasku. U slučaju otkazivanja s vaše strane, novac za rezervaciju se zadržava, ali možete rezervaciju ustupiti drugoj osobi.

Rezerviši avanturu
Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

 

Radujemo se da se družimo s vama!

Vaš Adventure Tribe

 

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: