Ko smo mi?

Maša Kuče
CEO i lajač na vazduh
Skoro dobar pas. Voli granule. Posebno fensi granule. Mrzi mačke. Hobi joj je lajanje na vazduh i traženje najvećeg štapa. Pliva bolje od Felpsa. Will beg for food.
Marija Milošević
Zamenik asistenta lažnog šamana
Programerka. Profesorka. Eko-aktivista. Radi jogu, kampuje i pentra se po planinama. Kad nije tu onda je tamo. Pokušava da vozi bord. Ponosna majka jednog prelepog kučeta.
Dragiša Milosavljević
Vatrogasac logorske vatre
Gasi požare. Spašava mačke s drveta. Ulazi u stan kroz terasu jer mu se može. Kad nigde ne gori, on pije vino ispod slamnatog šešira. Šalje vam smajlije u inbox. Uvek je za, nikad protiv.
Marija Ivic
Licni bankar sumskih stvorenja
Fitnes trener. Trejl trkač. Kajakaš. Ljubitelj izlaska i zalaska sunca, malo manji ljubitelj smrdibuba. U slobodno vreme eskpert za finansijsku analizu, strategiju i izvestavanje.
Nevena Vilotijević
Ekspert za tajne staze
Medicinska sestra. Lutalica. Tattoo umetnica. Yogina. Muzičar. Vrti zapaljene stvari oko glave. Piše poeziju krišom. Vozi bajs, kola, rolere, skuter, bord, šta oćeš.
Ana Stevanić
Señorita WP nindža
Italijano dasa, mafija špageti. Senior developer, ali neće da se hvali. Doktor za vino. Pravi vrhunske sajtove i mafine, nismo uspeli da se odlučimo šta je bolje.
Aleksandra Bakić
Glavni (re)kreativac
Umetnica pre svega. Slikarka. Dizajnerka. Revolucionar. Voli more, mačke i malu decu. Ali najviše od svega voli sir. Plaši se buba, ali radi na tome.

Čime se bavimo?

Naša ideja je da pomoću ove platforme promovišemo prirodne lepote Srbije i da našim dragim avanturistima pružimo raznovrstan izbor planinarenja, hiking avantura, biciklističkih avantura, yoga retreatova, kajaking tura i raznih drugih aktivnosti u prirodi. Organizatorima ovakvih događaja pružamo platformu za događaje, kao i marketing i promovisanje na samom sajtu i na našim društvenim mrežama.  

Ekološki doprinos 🌳

30% od ukupne zarade sajta avanture.rs će svakog meseca biti uplaćeno različitim akcijama koje se bave sadnjom i pošumljavanjem. Time što pretražujete vaše avanture preko našeg sajta, direktno doprinosite očuvanju i obnavljanju prirode u našoj zemlji. Svako drvo koje zasadimo će u svom veku eliminisati tonu CO2 iz atmosfere, postati dom za mnogobrojne ptice i insekte, pružiti nam hladovinu, pročistiti obližnje vode, a možda ćete jednog dana ispod jednog i sedeti, ni ne znajući da ste doprineli njegovoj sadnji. 🌳

Naša misija

Duboko verujemo da je čovek neraskidivo povezan sa prirodom, da je deo nje, i da boravak u prirodi donosi čoveku poboljšano fizičko i mentalno zdravlje. Želimo da podstaknemo avanturiste da provode više vremena u prirodi, i da se bave sportom. Želimo i da pokažemo svima koliko je divna, raznovrsna i bogata priroda u našoj zemlji, da pronađemo sve vidikovce koji oduzimaju dah, sve čiste vode za plivanje, vodopade, guste šume i skrivena mesta.

Manifesto

Mi radimo iz ljubavi, zato što želimo, i mi baš ništa ne moramo.

Mi radimo od kuće, sa plaže, iz voza, iz šatora, danju i noću i kad god nam se prohte.

Mi povezujemo i mirimo prirodu i tehnologiju.

Mi smo kreativni, mi učimo, usavršavamo se, stalno eksperimentišemo.

Mi smo spremni da uložimo trud, rad, ljubav, vreme i entuzijazam.

Mi nemamo ciljeve i nemamo rokove već jednu veliku misiju da proširimo ljubav prema prirodi.

Mi pravimo greške, pa ih priznajemo i ispravljamo, smejemo im se i učimo kako možemo bolje.

Jer mi smo avanturisti, baš kao i ti 🤸

Zapratite nas na Instagramu

Prijatelji sajta: