Splavarenje na Drini
4.500 RSD

Oseti reku – Splavari Drinom by Srbija za mlade 18.09.2022. (jednodnevna)

Splavarenje na Drini, uživanje i druženje! 

Opuštanje u prelepoj prirodi i “stapanje” sa rekom Drinom, čija boja umiruje, a bistrina pleni – antistres aktivnost prilagođena svima!

PLAN I PROGRAM PUTA

07.00 Polazak iz Beograda sa dogovorenog mesta (iz Novog Sada oko 1h ranije) i vožnjapreko povlena do Perućca uz pauzu i foto stop na vidikovcu “Kapija Podrinja”

11.00 Dolazak u Perućac, zaduživanje opreme, početak splavarenja, spust uzbudljivim Drinom rafting čamcima oko 15km uz pauzu na obali Drine. Na ovom potezu uživaćemo u potpunoj zelenoj oazi, osvežiti kod vodopada i, naravno, “čekirati” kućicu na steni.

15.00 Završetak splavarenja i organizovani ručak pored reke (sač). Reka, livada, domaća klopa, opuštanje i odmor.

17.00- 20.00 Povratak nazad za Beograd

PROMO CENA: 4.500 RSD (3500 RSD sa sopstvenim prevozom)

U cenu uračunato:

– Usluga prevoza (autobus/minibus, audio, AC) iz Beograda
– Mesto u čamcu i spust Drinom,
– Usluge vodiča i skipera
– Ručak nakon splavarenja (sač, salata, hleb, piće)
– Troškovi organizacije programa

U cenu nije uračunato:
– Redovna godišnja članarina organizacije “Srbija za mlade” od 500 RSD (ukoliko niste postojeći član)
– Doplata za prevoz iz Novog Sada 1500 RSD (ukoliko se prijavi dovoljno ljudi za ovaj polazak, min. 6 osoba)

 

Krajnji rok za prijavljivanje je 2 dana pre putovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 15. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi,dejstvo više sile itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje. Shodno zakonu o turizmu Republike Srbije, ovaj program nije pokriven garancijama osiguranja u slučaju insoventnosti i naknadi štete. Program se organizuje za članove uduženja i cilj ovog putovanja jeste promocija i razvoj omladinskog turizma Srbije kao i promocija aktivnog odmora kod mladih.

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: