Rovinj Yoga & Cycling
390 EUR

Peace of mind, happiness & joy – Yoga & cycling by Aktivni Odmor 13.04.2023 - 17.04.2023. (5 dana)

Peace of mind, happiness & joy – Yoga & cycling by Aktivni Odmor.

ROVINJ, 13 – 17. APRIL, 2023.

PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE, VEDRE ENERGIJE I MUŠKARCE KOJI OBOŽAVAJU TAKVE ŽENE 🙂

Rovinj smatraju jednim od najlepših gradova na istarskoj obali. Smešten je na zapadnoj obali Istre, između mesta Poreč i Pula. Nekada malo ribarsko naselje i ribarska luka, preraslo je u modernu turističku destinaciju. Veoma povoljni klimatski uslovi kao i izgradnja svih dodatnih turističkih sadržaja učinili su Rovinj jednom od omiljenih destinacija. U tom smislu Rovinj nudi sve sadržaje, od bogate gastronomske ponude, preko noćnih zabavnih sadržaja, do izleta brodovima u Limski kanal. U Rovinju se  nalazi i jedan od najlepših parkova prirode – Zlatni Rt, geološki park Monfiorenzo, a u samom gradu je i stogodišnji akvarijum. Rovinjskom arhipelagu pripada 22 ostrva od kojih su najistaknutija ostrva Svetog Andreja i Svete Katarine koji su taksi brodićima povezani sa rovinjskom obalom. Stari deo grada Rovinj nalazi se na poluostrvu kojim dominira toranj crkve Svete Eufemije, koja je i pravi primer barokne arhitekture u Istri. Veliki broj vrhunskih restorana i barova, uz obalu kao i unutar starog grada, uske šarene uličice pune prodavnica, odlični hoteli, prelepa priroda, kristalno čisto more, samo su neki od razloga zbog kojih je Rovinj našim tristima omiljeno letovalište u Istri.

PLAN AKTIVNOSTI

13. april – dolazak u popodnevnim časovima, upoznavanje, večera, šetnja do grada.
14. april – jutarnja joga u bazenu, doručak, vožnja bicikla uz prelepu obalu Rovinja, joga nidra, večera, zajednička šetnja…
15. april – jutarnja joga u bazenu, doručak, odlazak na poludnevi izlet u Grožnjan,povratak, šetnja, čas smeh joge, večera, druženje.
17. april – jutarnja joga u bazenu, doručak, vožnja bicikla i obilazak plaža rovinja, meditacija, večera, druženje
17. april – jutarnja joga, doručak, šetnja po Rovinju, povratak.

★ PROGRAM:
AQUA YOGA, HATHA YOGA, MEDITACIJE, BICIKLIZAM, SMEH JOGA

BICIKL SE SUGERIŠE KAO PREVOZNO SREDSTVO DO I OD GRADA.

★ SMEŠTAJ I HRANA

VILA AURUM
Sastavni je deo kompleksa specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciju „Martin Horvat“ Rovinj – Rovigno
Nalazi se u srcu prirode, na pola sata hoda od Starog grada

Objekat sa 26 soba u kategoriji 4* koji nudi smeštaj u moderno uređenim sobama sa vlastitim kupatilima . Smeštena je unutar zaštićene park šume  uz more, koja obiluje mediteranskim biljem. Svojim konceptom i unutrašnjim dizajnom mediteranskih senki, gostima nudi priliku za opuštanje, te je idealno mesto za produženi boravak i nakon sezone.

Hrana je na bazi popupansiona: doručak i rana večera.

★ ČASOVE JOGE VODI SANJA ČOLIĆ
Licencirani je instruktor hatha joge sa međunarodno priznatim sertifikatom. Završila školu za joga instruktore „Vidya Yoga“ u Beogradu kod učitelja Dragana Lončara. Joga časove drži od 2010. godine. Specijalizovala se i za terapeutsku jogu i individualni pristup vežbanju. Završila life coaching i clearing tehnike, psihoterapijski pravac, učitelja dr Walida Dawa. Osmislila autentičan način rada zasnovan na individualnom pristupu svakom pojedincu u skladu s njegovom ličnošću, fiziologijom, godinama, stanjem i potrebama kroz celovito i svestrano formiranje svakodnevnih navika. Kao instruktorka joge potpisuje autorske projekte osmišljene zajedno sa aktivniodmor.net, kao što su TermalAqua Joga i Joga Nidra uz harfu.

Ovako izgledaju joga časovi naše instruktorke…

★ BICIKLISTIČKE TURE I SMEH JOGU VODI JELENA GALOGAŽA

★ CENA: 390 EURA u dinarskoj protivvrednosti.
Cena podrazumeva 4 noćenja u dvokrevetnim sobama sa bračnim krevetima, 4x doručak i večeru, 8 joga časova i najam sale za jogu)
Sa najmom bicikla, cena je eura.
Doplata za jednokrevetnu sobu je 80 Eur za 4 noćenja.
Boravišna taksa nije uračunata u cenu i plaća se 10kn po danu(1,36 eur)=5,50 Eur za 4 dana.
★REZERVACIJA
Uplata rezervacije u iznosu od 180 eur je neophodna.
Koristi se za rezervaciju smeštaja i hrane. ostatak se plaća na licu mesta. rezervacije se uplaćuju do popune kapaciteta. smeštajni kapacitet je ograničen. ostatak, do punog iznosa aranžmana se uplaćuje na licu mesta uplaćena rezervacija, u slučaju sprečenosti dolaska, se ne vraća, a prenosiva je na drugo lice.


★PREVOZ
Povezujemo vozače, vlasnike automobila, koji imaju mesta u automobilima, sa onima koji ih potražuju. vozači su oslobođeni troškova plaćanja goriva i putarina, ukoliko povezu 3 lica. vožene 3 osobe ravnopravno dele troškove.

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: