perućac i vidikovci tare
10.000 RSD

Perućac i vidikovci Tare by Pustolov 19.06.2021 - 20.06.2021. (2 dana)

Pustolov te vodi u još jednu avanturu – Perućac i vidikovci Tare, ne propostite priliku da uživate u čarima najlepše planine Srbije!

PLAN TURE Perućac i vidikovci Tare

Subota 19.06.

Polazak u 8h sa parkinga Sava centra. Dolazak oko 11h. Obilazimo manastir Racu a zatim krecemo ka jezeru Perucac i svracamo do reke Vrelo. Smestamo se na splav i krece uzivanje, pustamo kajake u vodu i krece avantura Drinom. Za to vreme krece da crvci meso na rostilju i zurka moze da pocne. Klopa, zezanje i nocenje.

Nedelja 20.06.

Nakon dorucka pakovanje i krecemo ka vidikovcima. Prvo odlazimo do najpoznatijeg Banjska stena, nakon toga do vidikovca Oslusa a za sam kraj do vidikovca Sokolarica. Po polasku za Beograd pravimo jedan foto-stop kod “Kucice na Drini”. Ocekivani dolazak u Beograd oko 21h.

  • Prevoz kombijem sa 8 mesta.
  • Tura nije fizicki zahtevna.
  • Kondiciona tezina 3/10 tehnicka tezina 2/10.

*Postoji mogucnost organizacije rucka po povratku za Beograd (najverovatnije kafana Kurta)
**Smestaj na splavu Alisa

Ušuškana u zapadnom delu naše zemlje, prepoznatljiva je upravo po svojoj netaknutoj prirodi, gustim šumama, jezerima, najlepšim vidikovcima i po toliko avantura koje nam pruža.

Da, reč je o lepotici Tari, pogledajte u našem blogu šta vas sve očekuje i koje avanture ne bi smeli da propustite.

Cena: 10.000din.

U cenu uracunato:
Prevoz, smestaj, klopa (vecera, dorucak), usluge vodjenja, troskovi organizacije, voznja kajaka
U cenu nije uracunato:
Pice

 

 

Tagovi: tara, vidikovci, perućac, jezero, avantura, banjska stena, kajak avantura, drina, reka vrelo, vidikovac osluša, sokolarica, pustolov, srbija

 

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: