pešter, skjianje, dj
9.490 RSD

PEŠTERSKA MAGIJA-skijanje, DJ na snegu i pešačka tura 29.01.2021-31.01.2021. by Srbija za mlade 29.12.2020 - 31.01.2021. (34 dana)

I u ovoj godini imamo nešto posebno za sve mlade koji bi želeli i na skijanje a da tu bude DJ, pođite s nama u još jednu avanturu, Pešter 2021.

PLAN I PROGRAM:

1. DAN
Polazak iz Beograda u ranim jutranjim časovima (06:30, za tačno mesto polaska kontaktirajte organizaciju 2 dana pred polazak). Vožnja preko Čačka do Sjenice. Dolazak u Sjenicu i odlazak na pešačku turu Zimski Pešter 13-17h. Nakon pešačenja odlazak u smeštaj i raspored po sobama. Večera i slobodno vreme za individualne aktivnosti i odmor. Noćenje.

2. DAN
Nakon doručka u smeštaju, transfer do ski centra Žari. Celodnevno skijanje uz Dj-a na snegu i tople napitke caffe-a Vibe. Povratak u Sjenicu nakon završetka rada skijališta (oko 16:30). Slobodno vreme, večera. Noćenje.

3. DAN
Nakon doručka u smeštaju, transfer do ski centra Žari, skijanje do 15h. Transfer do Sjenice 15:30h, pakovanje stvari i polazak za Beograd. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

Ski-centar “Žari” udaljen svega 6 km od centra Sjenice, predstavlja idealno mesto za rekreaciju na snegu. Jedan deo ski-centra “Žari” predstavlja staza za nordijske discipline u ukupnoj dužini od 5,5 km staza i kompletno opremljeno strelište za Biatlon. Ovo je jedina takva staza u regionu i nosi titulu Nacionalnog biatlon centra “Žari” i na njemu se održavaju najznačajnija nacionalna i regionalna takmičenja. 2,5 km staze je pokriveno asfaltnom podlogom, pa se sezona nordijskog trčanja nikada ne zaustavlja. Skijanje dj Pešter.

SMEŠTAJ:

Apartmani Vanilla zvanično su počeli sa radom u martu 2016. godine. Međutim, priča o ovom ugostiteljskom objektu ima dugu istoriju.

Ponuda ovog objekta je veoma široka, jer je zadovoljstvo gostiju uvek na prvom mestu. U ponudi je 59 kreveta, raspoređenih u 21 moderno opremljenu sobu. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne. U prizemlju objekta nalazi se restoran domaće kuhinje, a ponudom jela i pića ćete sigurno biti zadovoljni.

Vila Vanilla Sjenica

Način plaćanja: Preko tekućeg računa po izdatim instrukcijama organizacije, 50% prilikom rezervacije, ostatak do 5 dana pred put.

Važne napomene:

U slučaju potpunog zatvaranja i zabrane kretanja zbog Kovid-19 tura će se otkazati, a uplaćeni novac će biti u potpunosti vraćen.

Ukoliko neko od prijavljenih članova bude morao da odustane od puta usled zaraze Kovid-19, novac će biti refundiran u potpunosti (uz potvrdu PCR testa). Isto važi i za članove kojima bude propisana mera  samoizolacije.

Zbog postojeće situacije, doček Nove godine neće biti organizovan u vidu žurke u zatvorenom prostoru, već ćemo se fokusirati na dnevne aktivnosti na snegu i obilaske. Sam doček biće napolju uz vatromet i kuvano vino i distancu.

Nošenje maski dok smo u autobusu je obavezno.

CENA: 9.490 RSD

U cenu uključeno:

Prevoz na relaciji Beograd-Sjenica-Beograd.
Transfer do ski centra Žari i nazad do Sjenice u subotu i nedelju.
2 noćenja sa uslugom polupansiona u vili Vanilla (doručak, večera).
2-dnevni ski pas.
DJ na snegu i topli napici na skijalištu.
Zimski Pešter pešačka tura.
Ulaznica za rezervat prirode Peštetrsko polje.
Organizacija programa i pratilac programa.

U cenu nije uključeno:

Individualni troškovi.
Redovna godišnja članarina Srbija za mlade 500 din.
Ski oprema 700 din po danu (komplet oprema – pancerice, skije, štapovi, naočare).

Doplata za polazak iz Novog Sada 1000 din.

A kako da se pripremite za jednu ovakvu ture, pročitajte ovde.

INFO I REZERVACIJE:

Srbija za mlade Beograd
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Tel/Viber: +381611627226

Srbija za mlade Novi Sad
E-mail: srbijazamladenovisad@gmail.com
Tel/Viber: +381641001520

Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana preputovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 16. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Shodno zakonu o turizmu Republike Srbije, ovaj program nije pokriven garancijama osiguranja u slučaju insoventnosti i naknadi štete. Cilj ovog putovanja jeste promocija i razvoj omladinskog turizma Srbije kao i promocija aktivnog odmora kod mladih. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje.

 

Tagovi: Srbija, Pešter, avantura, skijanje, avanture, DJ, pešačenje

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: