PLES ŽIVOTA I RADOSTI
Na upit

PLES ŽIVOTA I RADOSTI – Razdragana radionica na Tari by Sanja Čolić 01.07.2021 - 04.07.2021. (4 dana)

PLES ŽIVOTA I RADOSTI – Razdragana radionica na Tari

Tamo ćemo:

Pokreniti telo
Utišati um
Prigrliti sadašnji trenutak
Svesno disati i biti
Biti u prekrasnoj prirodi
Kreirati nove navike
Osnaživati se
Družiti se
Smejati se
Inspirirati se

Kroz yoga praksu, Shakti ples, meditacije, tehnike disanja, predavanja i zdravu hranu napraviti ćemo pravi reset za dušu i telo!

Za ovu radionicu plesa ne trebate poznavati nikakve plesove, ni plesne korake, niti imati partnera/partnericu za ples.  Na radionici ćemo naučiti kako probuditi našu unutarnju univerzalnu energiju života, ljubavi i stvaranja (koja se još naziva Kundalni Shatki) i prepustiti joj da pokreće naše telo u ritmu glazbe, života i ljubavi.

PLES ŽIVOTA I RADOSTI

Što je Kundalini Shakti?

Kundalini Shakti je naziv za evolutivnu i kreativnu energiju koja upravlja razvojem čoveka od trenutka začeća do rođenja i dalje tokom prvih 7 godina života.

Verovatno ste primetili da su mala deca čista svest i energija u pokretu. Nakon tog perioda života, pod uticajem roditelja i okoline ova energija se postepeno uspava. Ples života i radosti… Nakon toga nastavljamo život koji je borba za preživljavanje, za ljubav, za novac, za priznaje ili slične stvari. Život kontrolisan diktaturom razuma ili ogrničavjaćih programa iz podsvesti koju ne poznajemo.

Šamani i jogiji, koji su vekovima proučavali kako ubrzati lični razvoj. Otkrili su da postoji energija koju mogu ponovo probuditi i iskoristiti za dalji ubrzan razvoj. Nazvali su ju Kundalini Shakti. Kundalni doslovno znači smotana ili uvijena, a Shakti označava božansku žensku energiju koja je stvorila celi Univerzum i život u njemu.

Koje su koristi od ponovnog buđenja Kundalini Shakti?

Najveća vrednost Kundalini Shakti je to što vraća prirodnu spontanu radost u naš život. Osećamo životnu energiju kako struji u celom biću, potpunu slobodu i predaju u izražavanju svoje istine, kroz ples, nakon čega sledi duboko opuštanje. Živimo ekstatičan život u jedinstvu, slobodi i ljubavi.

Kundalini ples će vas pročistiti, isceliti i razviti vaše latentne potencijale. To često neće biti ono što trenutno želite. Kundalini Shakti je inteligentna i tačno zna šta je za vas najbolje u ovom trenutku vašeg života. Upravo to će vam i dati. Nekada su to telesna isceljenja, nekad razrešavanje dugogodišnjih emocionalnih trauma ili blokada, a nekada su to duboki duhovni uvidi, razvoj “natprirodnih” moći i transcedentalno iskustvo jedinstva. Na vama je jedino da se prepustite vođstvu svoje više inteligencije i prihvatite njene darove.

Kundalini je vrlo moćna energija koju naš ograničeni um ne može shvatiti i kontrolisati. Na svu sreću naše srce ju može prihvatiti i komunicirati s njom. Na ovoj radionici ćemo naučiti kako putem srca predati naše želje ovoj božanskoj energiji, a ona će ih manifestirati i realizovati.

Otpustite to što nje dobro za vas.

Stvorite prostor za novo jer TOLIKO toga je tek pred vama!!

RASPORED: 

Četvrtak 01.07.
18:00 – Okupljanje
19:30 – Večera
20:30 – Upoznavanje sa programom i seansa Svetlosnog daha.  Kreiranje grupne energije.

Petak 02.07.

08:00 – Yoga
08.45 – Kundalini sesija
09:30 – Doručak

11:45 – 14:00 – Slobodno vreme…. Indiivdualne sesije (donacija)…
15:00 – 17:30 – Šetnje u prirodi
17:30 – 19:00 – Kundalini Shakti ples
19:00 – Večera

20:30 – Večernja sesija ili party

Subota 03.07.

08:00 – Yoga
08:45 – Sesija „Novac je moj prijatelj“ o kreiranju financijske uspešnosti i neovisnosti
09:30 – Doručak

11:45 – 14:00 – Slobodno vreme…. Indiivdualne sesije …
15:00 – 17:30 – Šetnje u prirodi
17:30 – 19:00 – Kundalini Shakti ples
19:00 – Večera

20:30 – Večernja sesija ili party

Nedelja 04.07

08:00 – Yoga
08:45 – Kundalini Shakti ples
10:30 – Doručak
12:00 – Zahvala i odlazak

Zamenite sive boje grada za zelenu i plavu prirode oko vas.

Okružite se ljudima koji dele iste želje i strast kao i vi.

Recite DA novim stvarima!

Tara je planina čuvena po velikoj raznovrsnosti biljnog i životinjskog sveta, a njeni aduti su i netaknuta priroda, skijališta i arheološka nalazišta.

Staroslovenski bog Tar je, prema predanju, zbog lepote predela izabrao upravo ovu planinu za svoj dom. Tako je Tara, smeštena u jedan od najprivlačnijih delova Srbije sa gustim četinarskim i listopadnim šumama, bujnim pašnjacima i prostranim livadama, i dobila ime.

Tara se nalazi u zapadnoj Srbiji, oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru, i predstavlja područje netaknutih prirodnih bogatstava čime postaje idealna destinacija za odmor i rekreaciju.

Pogledajte na našem na blog postu šta bi sve trebali da posetite na Tari.

Prirodnom bogatstvu Tare doprinosi i reka Drina sa svojim kanjonom koji uokviruje severne obronke ovog planinskog masiva. Na obodima Tare nalaze se jezero Perućac na Drini i Zaovinsko jezero. Upravo zbog ovakvih izuzetnih prirodnih uslova i jedinstvenog ambijenta, Tara je jedan od bisera Srbije.

https://youtu.be/sbortiQNMCM

★ SMEŠTAJ

Dobrodošli u Zelene čardake, u carstvo prirode…Ples života i radosti…

u prošlost u sadašnjosti…

u svet ljubavi, mira, opuštanja….

Mi ne znamo za sputanosti i brzinu ovog vremena, ali smo puni ljubavi i želje da Vam ugodimo.

Bićemo srećni ako Vas boravak u našem etno selu vrati u bezbrižno detinjstvo, u svet bajki, ako Vam Čardaci probude osećaj „ni na nebu ni na zemlji“.

S ljubavlju i poštovanjem

Domaćin

★ HRANA NA BAZI POLUPANSIONA:

UKUSNI VEGETARIJANSKI I VEGANSKI ZALOGAJI

JADRANKE BALJAK

Od ranog detinjstva okružena mirisom peciva i sa prstima uvek umočenim u čokoladni fil ( otac pekar i poslastičar). Celog svog života kuvam prijateljima, komšijama, poznanicima a onda godinama radim u administraciji, pišem priče, putopise sa planinarenja itd. Najzad pre 7 godina odlučujem da se potpuno posvetim svojoj prvoj ljubavi-kuvanju. I dalje učim i igram se svaki dan. Ja uživam u čaroliji svakog trenutka, a onda se ta moja ljubav prenese i na sve sto pravim.

★CENA: KAO UDRUŽENJE GRAĐANA, PREMA PROPOZICIJAMA TURISTIČKE INSPEKCIJE NEMAMO PRAVO DA JAVNO OBJAVLJUJEMO CENE, ALI DAĆEMO VAM SVE INFORMACIJE NA UPIT.

★ INFORMACIJE I KONTAKT+381 62  577  492  SANJA ČOLIĆ (TEL, VIBER, WHATS APP)

NEOPHODNA JE UPLATA REZERVACIJE, KOJA SLUŽI ZA BUKIRANJE SMEŠTAJA. U SLUČAJU OTKAZIVANJA ARANŽMANA, PRENOSIVA JE NA DRUGO LICE, ALI SE NOVAC NE VRAĆA, PLES ŽIVOTA I RADOSTI

UPLATA REZERVACIJE NAJKASNIJE DO 12. JUNA 2021.

PREVOZ JE INDIVIDUALAN. POVEZUJEMO LJUDE KOJI IMAJU AUTOMOBIL I VOLJNI SU DA POVEZU LICA KOJA NEMAJU PREVOZ. SVAKI VOZAČ KOJI POVEZE TRI PUTNIKA, POTPUNO JE OSLOBOĐEN TROŠKOVA GORIVA I PUTARINA. SVE TROŠKOVE SNOSE 3 VOŽENA LICA.ORGANIZACIJA:

SINIŠA RAČIĆ I SANJA ČOLIĆ

Voditelj radionice Krishnanada Parageet (aka Zdravko Mauko) rođen je 1961.g. U Štipu, Makedonija, a odrastao i živi u Samoboru, Hrvatska. Krishnanada je uspešan poslovni čovek, suvlasnik i direktor konzultantske tvrtke koja zapošljava 30-tak eksperata i pruža usluge klijentima iz celog sveta. Na ovom okupljanju on će također otkriti i svoje tajne za kreiranje financijske uspešnosti i nezavisnosti.  U slobodno vreme prakticira i podučava metode osobnog razvoja.

Kod Instituta za Holostički Renirthing iz Londona završio je dvogodišnji trening za instruktora tehnike svesnog povezanog disanja (Rebirthing). Tokom više godina vodi individualne i grupne sesije/radionice. Prakticira i vodi radionice rebirthinga, energetskog/orgazmičkog disanja, šamanskih putovanja i vrlo delotvorne grupne tehnike disanja zvanog Svetlosni dah.

Njegov rad sa Kundalini energijom je prirodni nastavak rada s disanjem, pranom i božanskom energijom Kundalini Shakti. Završio je osnovni i napredni tečaj rada s Kundalni Shakti kod učitelja Raja Chouldhury.

Krishnannada također podučava proces koji se zove Alkemija Disanja. Prema definiciji “Alkemija je nauka transformiranja toksičnih metala (olova i žive) u zlato” . Pri tome je stanje duha Alhemičara posebno važno jer se transformacija isto odvija u njemu samome. Tako pomoću Alkemije disanja učimo da naše toksične emocije transformiramo u ljubav. Pri tome koristimo disanje kao gorivo, a svesnost kao katalizator za ovu transformaciju. Kundalini Shakti je božanska energija koja nas podržava i vodi na tom putu. Ona neverovatno ubrzava cijeli proces transformacije i osobnog razvoja.

 

 

 

Tagovi: ples života i radosti, tara, razdragana, radionica, sanja čolić, siniša račić, Kundalini Shakti ples, yoga, novac je moj prijatelj, srbija, avanture

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: