Kad ne znaš šta da pokloniš – pokloni avanturu!

Želiš da obraduješ svog omiljenog avanturistu za praznike? Nekako ti glupo da kupiš opet čarape ili kao šal ili neki parfem koji ćeš možda da ubodeš, a možda sigurno da promašiš? 😅

Say no more, imamo rešenje. Pokloni mu parče papira! 🤣

Ok, ne baš obično parče papira, nego ono koje može da trampi za bilo koju avanturu iz naše ponude.

Izaberi jedan od vaučera u ponudi i pokloni ove godine iskustvo, a ne stvari. Jer stvari su prolazne, potroše se, pocepaju, slome, izgube… A iskustva postaju bolja svaki put kada ih iznova prepričavaš!

“Eeee kad je baba bila mlada, pa se popela na Midžor sve trčeći, pa gledala zalazak sunca sa vrha… A nebo promenilo sto jednu boju na putu do dole… Sve dok se nije spustio mrak, pa smo kroz šumu išli s sa čeonim lampama kao svici… E to su bila vremena! “

KAKO TO FUNKCIONIŠE?

Prosto – kupiš vaučer određene vrednosti i to papirče može da se iskoristi za bilo koju avanturu sa našeg sajta tako što se pri rezervaciji ukuca kod sa vaučera. Koliko para – toliko avanturisanja.  Važi do kraja 2023. Može da se doplati za skuplju turu, da idu dve osobe, da vodiš tetku iz Švice, bivšu, da proslediš vaučer nekom drugom jer lažeš sebe da nemaš vremena. Napravili smo da bude fleksibilno i skoro sve može.

VAUČER 3000

Pokriva većinu jednodnevnih izleta. Može se iskoristiti za bilo koju avanturu (moguća doplata za avanture preko 3000). Rok za iskorišćenje vaučera – rezervaciju je do kraja 2023. Može se preneti na drugu osobu. Može se iskoristiti za više odvojenih avantura.

VAUČER 6000

Pokriva dva jednodnevna izleta, ili neku ozbiljniju avanturu, a i poneki dvodnevni. Može se iskoristiti za bilo koju avanturu (moguća doplata za avanture preko 6000). Rok za iskorišćenje vaučera – rezervaciju je do kraja 2023.. Može se preneti na drugu osobu. Može se iskoristiti za više odvojenih avantura.

VAUČER 12000

Pokriva skoro sve dvodnevne i poneku trodnevnu i četvorodnevnu avanturu. Može se iskoristiti za bilo koju avanturu (moguća doplata za avanture preko 12000). Rok za iskorišćenje vaučera – rezervaciju je do kraja 2023. Može se preneti na drugu osobu. Može se iskoristiti za više odvojenih avantura.

 

Naruči poklon vaučer