rafting brodarevo
25 EUR

Rafting / Lim / Brodarevo-Petrovac (15km) by Extreme Serbia 30.04.2022. (jednodnevna)

Rafting / reka Lim / Brodarevo-Petrovac (15km) by Extreme Serbia.

Dinamičan tok reke sa prolaskom kroz deo impozantnog kanjona reke Lim.
Vremenski duža varijanta, sa dosta talasa i mesta za plivanje i skakanje.
Idealna za potpunu relaksaciju, ali isto tako i za dobar rafting trening.

OPIS:

Relacija Brodarevo – Petrovac je duga nešto više od 15 kilometara. Dužina spusta zavisi od vodostaja ali i vaše želje. Prosečno trajanje spusta u letnjim mesecima je oko 4 sata.

Na ovoj deonici se prolazi kroz deo Limskog kanjona, koji obiluje prelepim talasima. Deonica je preporučljiva i bezbedna za učesnike svih starosnih kategorija, a prethodno iskustvo u rafting i veslanju nije neophodno.

Svi učesnici dobijaju kompletnu opremu za rafting:

  • Plutajući prsluk
  • Kacigu
  • Veslo
  • Neoprensko odelo
  • Čizmice

Posedujemo vodootporne torbe u koje možete staviti telefone, kamere i druge stvari od vrednosti ali morate znati da ih nosite na sopstvenu odgovornost. Pre početka raftinga svu opremu koju ostavite (telefone, nakit, ključeve, odeću, itd.), ostaje na bezbednom mestu i ukoliko je potrebno čeka vas odmah na kraju spusta, zajedno sa prevozom.

Obirom da koristimo profesionalne čamce za rafting, kapaciteta do 8 osoba, plus deveti vodič – skiper, minimalan broj za realizaciju je 4 osobe. Ukoliko nemate grupu, možete nas kontaktirati ili izvršiti rezervaciju preko sajta, pa ćemo vas obavestiti ukoliko imamo slobodna mesta u već zakazanim terminima.

CENA: 25 EUR

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿
ORGANIZACIJA:
  • Rafting tura na relaciji Brodarevo – Petrovac ima start sa plaže u Brodarevu a završetak na plaži u Petrovcu.
  • Potrebno je da sopstvenim prevozom dođete do Petrovca, odakle zajedno našim vozilima idemo na start, tako da vas vozila i suva odeća čekaju odmah po završetku raftinga.

 

 

Tagovi: rafting lim brodarevo, brodarevo, petrovac, srbija, extreme serbia, rafting, reka, lim, oprema, spust, avantura

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: