RAFTING RELAX
15 E

Rafting Relax Priboj-Uvac (8km) by Extreme Serbia 30.04.2022. (jednodnevna)

Rafting avanture by Extreme Serbia, nudi čitav asortiman rafting tura, planinarenje, spuštanja niz liticu, kao i specijalnih tura, da li je u pitanju Lim, Ibar…

Rafting avanture rekom Lim

Priboj – Uvac (8 km)

Lagana varijanta, idealna za opuštanje i trening.

Omiljena deonica za porodice sa decom, ali i sve starosne grupe.

Ukoliko ste skeptični kako rafting izgleda i šta sve podrazumeva, ovo je idealna ruta na kojoj ćete dobiti sva neophodna saznanja i odgovore na pitanja.

Opis ture:

Obzirom da pokrivamo ceo tok reke Lim, možemo reći da nam je omiljena relacija na kojoj organizujemo “relax” rafting (Priboj – Uvac).

Razlog tome je što ruta obiluje tehničkim elemenatima i ima dinamičan tok, pa je pogodna kako za sve koji prvi put idu na rafting, tako i za kolektivne i induvidualne veslačke sportove. Tok reke prolazi kroz novi i stari deo grada, pa imate mogučnost da ga ih sagledate i doživite iz drugačije perspektive. Kraj spusta označava ušće reke Uvac u reku Lim. Tako spojene, teku u Drinu, koja nastaje spajanjem reke Tare i reke Pive. Drina je desna pritoka Save, a Sava Dunava.

Dužinu spusta najčešće određuje vodostaj reke ali i želje učesnika, tako da rutu od 8 kilometara možemo preći za 30 minuta i 3 sata.

Velika prednost raftinga na deonici Priboj – Uvac je što na njega ne samo da mogu da idu deca, nego je i poželjno (7+ godina). Uz pordšku i stručnu obuku vodiča, svi učesnici stiču znanja o pravilnim tehnikama veslanja, spašavanja i samospašavanja na divljim vodama, što je preduslov za potpuni užitk u svakom raftingu i bezbedan boravk na vodi. Ukoliko grupa dozvoljava, naši vodiči će se potruditi da prenesu znanja koja su skupljali deceniju unazad, tako da posle jednog izlaska na vodu, nećete više biti samo posmatrači vodenih površina, već njeni konzumeti i glas razuma.

Svi učesnici dobijaju kompletnu opremu za rafting:
  • Plutajući prsluk
  • Kacigu
  • Veslo
  • Neoprensko odelo
  • Čizmice

Posedujemo vodootporne torbe u koje možete staviti telefone, kamere i druge stvari od vrednosti ali morate znati da ih nosite na sopstvenu odgovornost. Pre početka raftinga svu opremu koju ostavite (telefone, nakit, ključeve, odeću, itd.), ostaje na bezbednom mestu i ukoliko je potrebno čeka vas odmah na kraju spusta, zajedno sa prevozom.

Obirom da koristimo profesionalne čamce za rafting, kapaciteta do 8 osoba, plus deveti vodič – skiper, minimalan broj za realizaciju je 4 osobe. Ukoliko nemate grupu, možete nas kontaktirati ili izvršiti rezervaciju preko sajta, pa ćemo vas kontaktirati ukoliko imamo slobodna mesta u već zakazanim terminima.

CENA: 15 EUR

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Organizacija:

  • Rafting tura na relaciji Priboj – Uvac ima start na Banjskom Čamcu (Dragoljuba Savića, broj 228.)
  • Na ovoj lokaciji dobijate svu neophodnu opremu, opšte informacije i krećete na rafting.
  • Nakon što se rafting završi, očekuje vas prevoz do startne pozicije.

Za dolazak na mesto gde dobijate opremu i počinje rafting, morate se organizovati o sopstvenom trošku.

Povratni transport nakon završetka raftinga je uključen u cenu.

 

 

 

Tagovi: extreme serbia, rafting relax, srbija, lim, reka, rafting, avantura, priboj, uvac, buk, banjski čamac, oprema

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: