Relax – Bela Crkva

Kamp „Relax“ nalazi se na Vračevgajskom jezeru, 4 km od centra Bele Crkve, 100 km istočno od Beograda regionalnim putem Beograd–Pančevo–Kovin–Bela Crkva.

Ukupan kapacitet kampa je 120 kamping parcela, od kojih je 85 stacionarnih, a 35 parcela slobodnih za nove posetioce, kao i 3 četvorokrevetna bungalova.

Kamp sam po sebi predstavlja turističku atrakciju jer je izdvojen od urbane sredine i praktično sam raspolaže ovim jezerom pružajući razne sadržaje (restoran, radnja, dečija igrališta, besplatan wi-fi, teren za mali fudbal i odbojku, iznajmljivanje pedalina i čamaca).

U opštinii Bela Crkva krajem juna organizuje se manifestacija Karneval cveća. Osim Belocrkvanskih jezera, u okolini možete posetiti brojna arheološka nalazišta, Deliblatsku peščaru, Vršac, a skelom možete lako preći na drugu obalu Dunava i obići Golubačku tvrđavu i Nacionalni park „Đerdap“.

 

Website:

 

Latituda

44.88932

Longituda

21.38763

Adresa

Vračevgajski put bb, 26340 Bela Crkva

Broj telefona

+381132851882

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: