Ruža vetrova

Kamping odmorište “Ruža vetrova“ nalazi se u Jagodini, u centralnoj Srbiji, na vrhu lokalnog Đurđevog brda, par minuta vožnje od međunarodnog autoputa E-75 i na pešačkoj udaljenosti od međunarodne pruge za Solun. Smešten je u prirodi, okružen voćnjacima i vinogradima, a svega 800m od turističkog i sportskog centra grada u okviru kojih su akva park, zoološki vrt, tržni centar, park Potok i brojni restorani i kafići. Sam grad i okolina bogati su kulturno-istorijskim znamenitostima i manifestacijama.

Đurđevo brdo idealno je za šetnje po prirodi, a avanturisti mogu pronaći zadovoljstvo na obližnjim planinama, Crnom vrhu i Juhoru. Posete nekoj od pomoravskih atrakcija biće uvek praćene prelepim pejzažima.

Kapacitet kampa je 20 parcela na površini od 0.12ha, pogodan za sve vidove kampovanja. Terasasti teren formira pojedinačne parcele pružajući intimnu atmosferu i panoramni pogled na grad. Kamp je opremljen infrastrukturalnom mrežom vodovoda, kanalizacije i el. energije, kao i mestom za ispuštanje otpadnih voda. Sanitarni blok raspolaže toplom i hladnom vodom na svakom mestu. Svim gostima dostupan je bežični internet. Prostor je ograđen i obezbeđen.

 

Website:

http://campingruzavetrova.com/

 

Latituda

43.959167

Longituda

21.265444

Adresa

Đurđevo brdo bb, Jagodina

Broj telefona

+381 63 16 86 733

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: