savski mostovi
2.500 RSD

Savski mostovi – 6 mostova Beograda by No Fat No Stress 14.01.2023 - 31.12.2023. (352 dana)

Ovo je jedna urbana kajak avantura, koja vam omogućava da vidite 6 Beogradskih mostova na Savi, tačnije da prođete ispod njih.

Satnicu avanture dogovarate sa organizatorom, a mesto polaska dobijate nakon prijave. Potrebno je doći 15 minuta ranije kako bi vam podelili opremu i bili spremni za kajak.

Svako dolazi svojim prevozom.

Ko moze da se prijavi / Da li je potrebno prethodno iskustvo i sl. pitanja:

Prethodno iskustvo nije potrebno, od nas ćete dobiti osnovnu obuku za upravljanje kajakom.
Srednji nivo težine, trajanje oko 3 sata veslanja + obuka.
Kajaci su sit in, stabilni, namenjeni za rekreaciju.

Za ovu avanturu mogu da se prijave punoletna lica. Deca moraju biti u pratnji roditelja ili nekog punoletnog lica. Deca do 14 godina imaju 50% popusta. Sva deca moraju biti u dvosedu sa punoletnom osobom.

Pre početka veslanja dobijate kratku obuku na suvom, nakon čega ulazimo u kajake i krećemo sa praktičnim delom. Instruktor je sve vreme u zasebnom kajaku pored vas i uči vas.

Kreće se sa Novog Beograda i vesla se nizvodno do Kalemegdana, 5,5 km u jednom pravcu gde prolazimo ispod 6 mostova na Savi, a potom se vraćamo nazad istim putem uzvodno.
Ova avantura ima 11 km i srednje je težine.
Prava avantura za one koji bi da vide Beograd iz druge perspektive na sportski način.

Napomene:

Za ovu trening avanturu se treba obući sportski u skladu sa vremenom, nakon zakazivanja kajak treninga dobićete detaljne instrukcije kako se obući za taj dan. Treba znati da je ovo sport na vodi i da se često pokvasimo tako da treba poneti i rezervnu garderobu.
Treba poneti vodu, neku čokoladicu ili energetsku hranu, kačket, naočare za sunce, kremu za sunčanje, papuče kada je toplo vreme.
Preporučena sportska garderoba od sintetike i vune.
Da bi se tura realizovala potrebno je minimum 2 ljudi, a maksimum 40.

Održava se radnim danima u prepodnevnim satima.

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: