5200/6000 RSD

Ski-škola Divčibare by Adventure Tribe 30.01.2022. (jednodnevna)

Razmišljaš o skijanju, probao bi, ali ne znaš da li je to za tebe? Kreni s nama na Divčibare da te uverimo da jeste. Nemaš puno da izgubiš – jedan dan, lagana priča, pa ako ti se svidi, sledeći put na Kop, ako ne, isplanirali smo mnogo dobar ručak u DivčiBaru 🙂 Ako već skijaš – deo grupe ide na crvenu stazu Crni vrh, tako da postoje opcije za sve – skijaši, neskijaši, poluskijaši, antiskijaši, svi ste dobrodošli.

PLAN I PROGRAM

Krećemo iz BGa (Sava Centar) u 7 ujutru, stižemo na planinu, kupimo opremu svi skupa, i razdvajamo se na dve grupe – crvenu i plavu. Skijamo ceo dan, vezbamo, padamo, zujimo, vičemo bravo i evenualno “mo’š ti to!”. Po zatvaranju staza vraćamo opremu i idemo na zasluženi ručak u Divči Bar. Nakon toga polako krećemo ka BGu kako bismo stigli oko 7 uveče nazad da odmorimo za radni ponedeljak.

CENA 5200/6000 din

PLAVA OPCIJA ZA POČETNIKE: 5200 din

Idealna ako nikad nisi stao na bord/skije, ili eventualno ako hoces da uzmeš dodatan čas, a posebno ako hoćeš na bordu da vežbaš prokleti tanjir.

CRVENA OPCIJA ZA NAVEŽBANE: 6000 din

Idealna ako si opušten na stazi, želiš ipak malkice brzine i nisu ti potrebni časovi, a ni tanjir te ne zanima.

U cenu je uključeno:

  • prevoz iz BGa do Divčija i nazad
  • Ozbiljan ručak u DivčiBaru
  • Celodnevni ski pass
  • Oprema
  • Troškovi vodjenja i organizacije puta

U cenu nije uključeno:

  • Lični troškovi
  • Časovi skijanja (individualni oko 2500, grupni oko 1300)

 

Umanjenje za svoj prevoz 800 dinara. Ako želite – možemo vas spojiti sa još nekim ko nema prevoz da podelite trošak.

REZERVACIJE:

Primamo rezervacije do srede 26.01. Vašu rezervaciju za ski školu Divčibare potvrdjujete uplatom na račun u iznosu od 3000 dinara. Ostatak plaćate pri dolasku. U slučaju otkazivanja s vaše strane, novac za rezervaciju se zadržava, ali možete rezervaciju ustupiti drugoj osobi.

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Radujemo se da se družimo s vama!

Vaš Adventure Tribe

 

 

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: