3.000 RSD

Specijalni rezervat prirode Zasavica by No Fat No Stress 29.05.2022. (jednodnevna)

Specijalni rezervat prirode Zasavica je najživopisnija kajak avantura koja je idealna za one koji se prvi put  oprobaju u ovom sportu.

Ovde nemate brodove, talase, buku, smeće, ovde imate čistu prirodu sa raznolikim biljnim i životinjskim svetom.

Prethodno iskustvo nije potrebno, od nas ćete dobiti osnovnu obuku za upravljanje kajakom.

Druzimo se od 14 časova.

Potrebno je doći 15 minuta ranije kako bi vam podelili opremu i bili spremni za kajak.

Srednji nivo težine, trajanje 2 do 3  sata veslanja + obuka sa suvom.
Kajaci su sit in, stabilni, namenjeni za rekreaciju.

Za ovu avanturu mogu da se prijave punoletna lica. Deca moraju biti u pratnji roditelja ili nekog punoletnog lica. Deca do 14 godina imaju 50% popusta. Sva deca moraju biti u dvosedu sa punoletnom osobom.

Pre početka veslanja dobijate kratku obuku na suvom, nakon čega ulazimo u kajake i krećemo sa praktičnim delom. Instruktor je sve vreme u zasebnom kajaku pored vas i uči vas.

Krećemo sa kajak avanturom od startne pozicije i veslamo kanalom 3-4 km u jednom pravcu. Voda je mirna, nema ništa što može da nas ugrozi, samo mi i priroda. Probijamo se kroz prelepe lokvanje i trske što nam dodatno ulepšava avanturu sve do posledjneg dela gde se odmaramo i vraćamo do početne tačke odakle smo krenuli, ukupno 7-8 km veslanja.

CENA: 3.000 RSD

Za ovu trening avanturu se treba obući sportski u skladu sa vremenom, nakon zakazivanja kajak treninga dobićete detaljne instrukcije kako se obući za taj dan. Treba znati da je ovo sport na vodi i da se često pokvasimo tako da treba poneti i rezervnu garderobu.

Treba poneti vodu, neku čokoladicu ili energetsku hranu, kačket, naočare za sunce, kremu za sunčanje, papuče kada je toplo vreme,  ukoliko imate rukavice za teretanu ili bicikl ponesite jer veslo zna da nažulja ruke. Preporučena sportska garderoba od sintetike i vune.

Svako dolazi svojim prevozom.

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: