Tara nova godina
20.400 RSD

TARA | NOVA GODINA 2023. | DVOKREVETNE SOBE | polupansion 4 dana / 3 noći | Polazak iz Novog Sada by Srbija za mlade 31.12.2022 - 03.01.2023. (4 dana)

TARA | NOVA GODINA 2023. | DVOKREVETNE SOBE | polupansion 4 dana / 3 noći | Polazak iz Novog Sada – Provedite Novu godinu na Tari – kraljici naših planina, na Kaluđerskim barama, u srcu ove planinske lepotice. Očekuju vas nestvarna buđenja, zvezdane noći, priroda kao iz bajke, dobri domaćini, staze za šetnju, kao i ski staza za početnike.

Ako želite da doživite i zimski pogled sa vidikovaca bajkovite Tare, ovo je možda prava prilika za to.

PROGRAM:

31.12.2022. Polazak iz Novog Sada u jutarnjim časovima u 7.15. Vožnja preko Čačka i Užica uz usputne pauze. Dolazak na Taru. Pri dolasku posećujemo kompleks Kremanskog proročanstva u Kremnima, gde ćemo čuti predavanje o mistici Kremana i kremanskom proročanstvu prema kazivanju Tarabića. Dolazak na smeštaj. Slobodno vreme za odmor ili šetnju. Večera i slobodno vreme. Organizovani doček Nove godine u diskoteci hotela Beli Bor. Noćenje.

1.1.2023. Doručak. Ovaj dan započinjemo obilaskom vidikovca Crnjeskovo. Pešačka tura nije mnogo zahtevna, ukupna dužina staze u oba smera je oko 8km. Za ovo pešačenje su potrebne duboke, vodonepropusne cipele za pešačenje. Nakon povratka slobodno vreme za ručak i igre na snegu. Postoji i mogućnost skijanja, ako bude bilo dovoljno snega, jer neposredno uz hotel “Beli bor”, na nadmorskoj visini od 1000m, postoje dve staze za decu, početnike i rekreativce sa dva ski lifta. Opciono, odlazak na bazen u hotel Omoriku. Večera i slobodno vreme.Organizovana repriza dočeka Nove godine u diskoteci hotela Beli Bor. Noćenje.

2.1.2023. Doručak. Novu 2022. započinjemo obilaskom Drvengrada na Mećavniku u kojem obilazimo pravougaoni trg “Dijega – Armanda Maradone” , crkvu svetog “Save” i ostatak kompleksa. Zatim nastavljemo do Višegrada u kojem obilazimo čuveni most Mehmed paše Sokolovića i Andrićgrad. Imaćemo slobodno vreme za fakultativni ručak u “višegradskoj kasabi”. Vraćamo se na Taru. Za sve one koji ne budu hteli da idu na izlet slobodno vreme na Tari ili odlazak na bazen u Omoriku. Večera. Slobodno vreme za odmor.  Noćenje.

3.1.2023. Doručak. Nakon odjave iz smeštaja poslednji dan sledi slobodno vreme za opuštanje na planini. Oko 15.00 polazak nazad za Novi Sad.
Dolazak u Novi Sad u večernjim časovima.

KOME JE NAMENJEN PROGRAM:

– parovima
– ljubiteljima prirode
– avanturistima
– ljubiteljima ove, po mnogima najlepše planine u Srbiji

CENA: 20.400 din. 

U cenu uračunato: 

– tri noćenja u dvokrevetnim sobama u hotelu na Tari
– autobuski prevoz po programu
– tri polupansiona na bazi švedskog stola (doručak i večera)
– izlet do Drvengrada, Višegrada i Andrićgrada (ulaznice i vodiči)
– obilazak kompleksa Kremanskog proročanstva u Kremnima
– obilazak vidikovca Crnjeskovo
– igre na snegu i igre bez granica
– korišćenje bazena, saune i teretane u hotelu Omorika (udaljenog 3 km od Belog bora)
– korišćenje igrališta za fudbal, košarku, rukomet i tenis (ako bude toplo)
– korišćenje trim staza
– troškovi organizacije i vođenja programa

U cenu nije uračunato:

– doplata za smeštaj u sobama sa francuskim ležajem 2000 din. (po osobi)
– redovna godišnja članarina SZM 500 din.
– ski pas 500 din. i oprema za skijanje 500 din. dnevno (ukoliko bude snega)
– ručak
– piće i hrana na žurkama
– boravišna taksa i osiguranje 130 din. po noći
– individualni troškovi članova

► Nakon prijave rezervacija važi 48h. Do isteka rezervacije uplatiti u celosti ili najmanje 50% od ukupne cene.

► Članarina je obavezna i važi 12 meseci od datuma uplate.

► Umanjenje za sopstveni prevoz je 2000 din. po osobi

!!!Svi prijavljeni za sopstveni prevoz idu svojim prevozom i na izlete.

 

SMEŠTAJ

HOTEL BELI BOR

Hotel je smešten u prelepom prirodnom ambijentu u mestu zvanom Radmilovac na nadmorskoj visini od 1025 metara.
Našim gostima ovog objekta tokom ovog termina će biti besplatno korišćenje bazena, saune i teretane hotela “Omorika”, koji je udaljen oko 3 km od Belog bora (ali će biti odrađeni transferi)! Radno vreme bazena, saune i teretane je od 10.00 do 13.00 i od 16.00 do 19.00 (a po potrebi se može organizovati i noćno kupanje od 20.00 do 23.00).
Pored hotela su 2 ski lifta sa stazama pogodnim za školu skijanja i rekreativno skijanje gostiju. Tu je i rukometno igralište i tereni za fudbal, košarku i tenis.
Doručak u restoranu hotelu se služi od 7.30 do 9.30, a večera od 18.00 do 20.00. Takođe postoji mogućnost, uz doplatu, a la cart ručka u restoranu u periodu između doručka i večere.


NAČIN PLAĆANJA:  50% prilikom rezervacije, ostatak do 5 dana pred put.

VAŽNE NAPOMENE:

  • Gosti hotela posle 20h ne moraju da imaju potvrde o vakcinaciji, PCR, antigenski ili druge testove. Potvrde moraju da imaju samo oni ljudi koji nisu gosti hotela tj. oni koji svraćaju samo u restoran ili bar hotela, a ne noće u hotelu.
  • U slučaju potpunog zatvaranja i zabrane kretanja zbog Кovid-19 tura će se otkazati, a uplaćeni novac će biti u potpunosti vraćen
  • Ukoliko neko od prijavljenih članova bude morao da odustane od puta usled zaraze Covid-19, novac će biti refundiran u potpunosti (uz potvrdu PCR testa). Isto važi i za članove kojima bude propisana mera  samoizolacije
  • Nošenje maski dok smo u autobusu je obavezno

Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana preputovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 16. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Shodno zakonu o turizmu Republike Srbije, ovaj program nije pokriven garancijama osiguranja u slučaju insoventnosti i naknadi štete. Cilj ovog putovanja jeste promocija i razvoj omladinskog turizma Srbije kao i promocija aktivnog odmora kod mladih. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje.

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Podeli avanturu: