Tiski cvet – Kanjiža

Područje auto-kampa „Tiski cvet” je renovirano i uređeno shodno Pravilniku o kategorizaciji kampova Ministarstva finansija i privrede RS tokom 2011. i 2012. godine, te se sastoji od 15 kamping parcela, modernog sanitarnog čvora – odvojenih muških i ženskih toaleta sa toplom i hladnom vodom, dečijim igralištem i bazenom, prostorije za pripremanje hrane.

Kamp je uređen tako da je pogodan za korišćenje i osobama sa posebnim potrebama. Opremljen je sa sledećim objektima: sanitarni čvor – odvojeni toaleti za muškarce, žene i osobe sa invaliditetom, tuševi sa hladnom i toplom vodom, hemijski toilet, prostorija za pripremanje hrane, spoljni tuševi.

Sadržaji raspoloživi gostima kampa su: dečije igralište, dečiji bazen, sportski tereni na pesku za odbojku i nožni tenis, Wi-fi Internet. Kamp i njegova okolina pogodni su za rekreaciju – pešačenje, biciklizam, plivanje (štrand na obali reke Tise, SB „Banja-Kanjiža”, hotel „Aquapanon”), sportove na pesku – odbojku i fudbal, stoni tenis, kao i ribolov.

Poseban doživljaj nudi upoznavanje sa tradicijom multikulturalnosti ovog kraja u seoskim naseljima opštine: Totovo Selo, Velebit, Male Pijace, itd… koji su na 15-20 km udaljenosti od kampa.

 

Website:

http://www.visitkanjiza.rs/kamp-tiski-cvet

 

Latituda

46.068199

Longituda

20.066913

Adresa

Potiski venac bb, 24420 Kanjiža

Broj telefona

+381 24 873249

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: