60 EUR

Udahni predah na Divčibarama by Aktivni Odmor 20.05.2022 - 22.05.2022. (3 dana)

Udahni predah na Divčibarama by JELISiUM

Buđenje prirode i inspiracije

Drveće ponovo počinje da cveta, dani postaju duži, priroda se budi, a sa njom se budimo i mi i naša energija. Proleće je ponovo tu! Idealan period godine za uživanje, šetnju i boravak na svežem planinskom vazduhu. Ako se i vi radujete nadolazećem lepom vremenu i želite da pozdravite novo godišnje doba – pozivam vas da zajedno sa mnom otputujete na Divčibare da zablistamo u punom prolećnom sjaju.

Očekuje vas vikend pun šetnji, joge, upoznavanje planinskih vrhova i posmatranja cele Šumadije, uživanje na poljskoj travi i prelepim planinskim pejzažima ove planine. A tu su naravno i zajedničko vreme, druženje i nove inspiracije koje ćete poneti u novu radnu nedelju.

Šta sve možeš da očekuješ tokom vikenda?

· 2 vođena joga časa i opuštanje

· Vođenu pešačku turu na 2 – 3 vidikovca (Crni vrh, Velika Pleća, Golubac)

· Radionica na temu „Kako postati i ostati rezilijentan (otporan na stres)“

· Vreme za sebe i za prikupljanje energije za novu radnu nedelju

Kada? 📅

20.05.-22.05.2022..

Gde? 🌸

Vila Mirna, Divčibare

Troškovi/Cena: 60

Za navedenu fiksnu investiciju od merljivih usluga dobijate noćenje sa doručkom u vili, dva časa joge i predavanje na temu „Kako naći fokus i ostati prisutan u sadašnjem trenutku“, vođenju šetnju kroz prirodu i fantastičan pogled sa najviših vrhova. Od nemerljivih usluga dobijate sjajno druženje, nova poznanstva, lepu razmenu energije i snagu i elan za novu radnu nedelju.

Primer dana** 🤸‍♂

· 08:00 – 09:00 Jutarnja joga i buđenje tela

· 09:00 Doručak

· 10:00 Slobodno vreme (pešačenje, izlet do lokaliteta, čitanje…)

· 17:00 – 18:30 Radionica sa predavanjem i vežbama

· 18:30 Večera

**Detaljan plan i program definiše se u skladu sa vremenskom prognozom najkasnije 7 dana pre putovanja.

Uključeno:

· 2 noćenja sa 2 doručka

· Vođena planinarsko pešačka tura i upoznavanje lokaliteta

· Radionica sa predavanjem i praktičnim vežbama

· 2 vođena časa joge u prirodi

Nije uključeno:

· Putovanje

· Ručak i večera (moguća doplata i dostava ili zajednički obrok u lokalnom restoranu)

Gde putujemo: na planinu Maljen – planinsko mesto Divčibare

Nešto o mestu Divčibare

Divčibare su planinsko polje nedaleko od Valjeva – koje odlikuju prelepi vrhovi i vidikovci, ali i guste šume četinara, u kojima se najčešće javljaju beli, crni bor, smrča i jele. Divčibare je kombinacija čistog, planinskog vazduha i mesta za uživanje, na malo manje od 1000 metara ndv. Ovo planinsko polje obiluje rečicama, potocima i izvorima, od kojih je najpoznatija Crna reka. Poznato je i po livadama sa mekom travom (onom za pravi prolećni odmor).

Vrhovi Maljena pružaju izuzetan pogled na celu Srbiju, na planine Kopaonik, Zlatibor, Goliju, a po vedrom danu čak i Durmitor. Najviši vrh je Kraljev sto (1104 m ndv), a zatim i Crni vrh (1098 m ndv). Dovoljno razloga da zajedno provedemo prelep vikend u ovoj prekrasnoj prirodi?

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: