veliko ratno ostrvo
2.500 RSD

Veliko Ratno ostrvo – svakog dana u Beogradu by No Fat No Stress 23.09.2022. (jednodnevna)

Veliko Ratno ostrvo je zaštićen prirodni rezervat u samom Beogradu, ovo ostrvo se nalazi na ušću reke Save u Dunav i pravi je raj za ljubitelje prirode. Ovaj avanturistički trening je jako interesantan i zanimljiv, pravi odmor za vašu dušu iako se nalazimo u samom centru grada.

Druzimo se od 11 časova.

Prethodno iskustvo nije potrebno, od nas ćete dobiti osnovnu obuku za upravljanje kajakom.

Avantura počinje sa mesta polaska koje dobijate nakon kompletirane prijave, potrebno je doći 15 minuta ranije kako bi vam podelili opremu i bili spremni za kajak. Srednji nivo težine, trajanje 2 do 3 sata veslanja + obuka. Kajaci su sit in, stabilni, namenjeni za rekreaciju. Za ovu avanturu mogu da se prijave punoletna lica. Deca moraju biti u pratnji roditelja ili nekog punoletnog lica. Deca do 14 godina imaju 50% popusta. Sva deca moraju biti u dvosedu sa punoletnom osobom.

Pre početka veslanja dobijate kratku obuku na suvom, nakon čega ulazimo u kajake i krećemo sa praktičnim delom. Instruktor je sve vreme u zasebnom kajaku pored vas i uči vas.

Krećemo da veslamo uzvodno do plaže Lido koja se nalazi na severnom delu ostrva , ukoliko je lepo vreme i topla voda možemo da se kupamo, nastavljamo uz obalu i pravimo krug oko Velikog Ratnog ostrva, odmaramo na plaži, kupamo se i vraćamo se na početnu tačku.

Cena avanture je 2500 dinara po osobi, održava se svakoga dana.

Za ovu trening avanturu se treba obući sportski u skladu sa vremenom. Treba znati da je ovo sport na vodi i da se često pokvasimo tako da treba poneti i rezervnu garderobu. Treba poneti vodu, neku čokoladicu ili energetsku hranu, kačket, naočare za sunce, kremu za sunčanje, papuče kada je toplo vreme, ukoliko imate rukavice za teretanu ili bicikl ponesite jer veslo zna da nažulja ruke.

Preporučena sportska garderoba od sintetike i vune.

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: