Na upit

VIKA letovanje u saradnji sa Holističkom akademojom MAYA by Vikasportswear 25.07.2021 - 30.07.2021. (6 dana)

Vika putovanje je uvek drugačije, potpuno relaksirajuće, ono je beg iz svakodnevnice. Ovog puta vas vodimo na letovanje u Hrvatsku, na malo ostrvo Sveti Andrija, preko puta Rovinja u hotel Istra koji ima 4*, a vama je dostupno sve iz njihove ponude.

VIKA LETOVANJE U SARADNJI SA HOLISTIČKOM AKADEMIJOM MAYA.

6 DANA/ 5 NOĆENJA

25.07 – 30.07.2021.

Spa centar, wellness zona, bazeni, sauna, restoran. Samo ostrvo je kao stvoreno za šetnju, trčanje i jogu. Joga na plaži uz izlazak i zalazak sunca, tople noći, miris mora, vreme kada ste sami sa sobom, kada možete da se odmarate, a možete i da sednete na brod koji će vas besplatno odvesti u Rovinj. Ovo putovanje je baš takvo. Ono vas vodi do osećaja slobode i dobre energije, a da upotpunimo ugođaj spremili smo za vas i poklon paket koji uključuje VIKA helanke i pilates čarapice kao i Mesmerie paket proizvoda za lepotu.

Program UKLJUČUJE sledeće:
– 10 časova joge sa Majom Regoje, Holistička akademija MAYA
– Meditacija
– Vežbe disanja
– Ayurveda
– Trčanje
– Šetnje
– Veče želja, puštanje lampiona
– Svakodnevni prevoz brodom ostrvo- Rovinj- ostrvo
– Večernje druženje
– Korišćenje wellnes i spa zone, bazena
– Piće dobrodošlice
– Polupansion- doručak i večera buffet
– Neograničeno piće iz šankomata (vino, pivo, sok i voda)

VIKA retreat je poziv svim ženama ka novom koraku, buđenju, napretku, poziv za sreću, neustrašivost, samopouzdanje i sigurnost kroz svaki novi dan koji sledi. Okupljanje podrazumeva ograničeni broj ljudi ( 20 ) koji će biti na ovom letovanju, zato rezervišite svoje mesto prijavom i krenite sa nama na doživljaj iz snova.
OSETI DOŽIVLJAJ I PRIDRUŽI NAM SE ŠTO PRE.

 

 

 

Tagovi: vika, letovanje, holistička akademija, maya, rovinj, avantura, ayurveda, meditacija, joga, trčanje, puštanje balona, ostrvo

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: